Мръсните чорапи лекуват ангина

25 юни 2012 | 13:53
4833
3
3

Всеки човек е опитвал да се лекува чрез алтернативна медицина, тъй като много от методите, използвали нашите баби, са по-ефективни от всякакви лекарства.

Някои от тях са доста нетрадиционни и дори отблъскващи. Например урината лекува акне, а мръсните чорапи намаляват болката в гърлото.

Можете дори да си ги увиете около врата като шал. Ако пък страдате от шум или болки в ушите, напълнете ги с малко тютюн. Майката на Елвис Пресли го лекувала по този начин.

Шоколадът и чесънът лекуват амнезия, отровните змии облекчават ревматизъм, тъй като отровата съдържа молекули с аминокиселини, които имат аналгетично действие. Яйцата са добро средство срещу синини. Нужно е да вземете топло, не горещо яйце и да го оставите на синината за около половин час, пише БГНЕС.

Още по темата

Коментари

3
  25 юни 2012 | 19:02 отговор
 

Ненене :D вече ме изумявате все повече и повече :D:D:D Вие сериозно ли си вярвате или просто ей така си крадете някакви случайни статии (главен източник: БГНЕС), и мислите ли,че ние вярваме, което е по-важното? Определено, мен лично, вече ме губите като читател....Успех ви пожелавам

 
2 тцЪ
  25 юни 2012 | 17:24 отговор
 

Двойно действие - лекуват ангина и отпушват носа (като се отпуши обаче, няма да се радвате на този факт)... Май си предпочитам чай от подбел в случай на ангина. Не помага особено, не вреди, но пък със сигурност не набръчква боята на вратите с миризмата си.

 
1 shtttt
  25 юни 2012 | 14:50 отговор
 

Значи да си ги увия около врата, а ако ги сваря на чай няма ли да е по-силно действието? И за отровните змии, сега ще занеса усойница на баба, за да и излекува ревматизма, за дископатия помагат ли?

 

Добави Коментар