Най-скандалната кандидат-кметица: Лъжлива бременност едва не ме уби!

Диана Габровска, която преди време нашумя със скандални голи снимки в мрежата след кандидатурата ѝ за кмет на Момин проход, разкри шокираща истина за себе си. Тя сподели, че дължи живота си на гръцки медици, които са я спасили, когато е била на косъм смъртта заради изключително рядко явление.

Дни преди да замине на почивка в южната ни съседка със семейството си, Диана си прави тест за бременност, който дава положителен резултат. Когато отишла на преглед обаче, лекарят установява, че плодът няма пулс, а име единствено околоплодно сакче, което може да бъде премахнато оперативно или организмът сам да го изхвърли. Но и в двата случая Габровска можела да отиде спокойно на почивка. Но два дни преди заминаването ситуацията става значително по-сериозна и непоносими болки мъчат Диана. След като буквално лази, защото не може да ходи от болки, съпругът ѝ я закарва спешно в болница. Тогава ѝ изписват антибиотици и лекарите обясняват състоянието ѝ с контрахиране на матката.

View post on Instagram
 

След като отново се уверява, че може да пътува, Габровска е на о.Тасос точно 48 часа след последния преглед, но отново зловещо силни болки я карат да потърси лекарска помощ. Така се оказва в болницата в Кавала, където медиците са смаяни от видяното и се налага да бъде подложена на животоспасяваща операция. Лекарите съобщават по-късно на Диана, че не са виждали подобни случаи на нейния от 35 години, а състоянието ѝ се характеризира с определението "Лъжлива бременност" - изключително рядко явление.

View post on Instagram
 

В левия яйчник е било въпросното сакче, а в същото време в дясна тръба имало ембрион, който растял, развивал се е и я е разкъсал“, повдига завесата на сложната случка жената, която по-късно грабна титлата Мис Плеймейт и бе корица на Плейбой.

Четете още: Кои храни не трябва да докосваме по време на цикъл