Ако искате половинката ви да е бог в леглото, всяка сутрин му приготвяйте сок от нар. Напитката е истинска витаминозна бомба: богата е на витамини А, B1, B2, B6 и C, а също и на желязо, калий, магнезий и фосфор. Европейски учени са категорични, че по количество на антиоксиданти сокът от нар превъзхожда дори червеното вино, следствие на което повишава потентността.


Нарът е мистичен плод, познат още от Библията, символ на плодовитостта. Неслучайно сокът от нар е известен като „любовен еликсир“ и се предлага като силен афродизиак. Нарът е природна виагра. Изследванията са установили, че плодът повишава нивата на тестостерона при мъжете с до 24%. Той подобрява и кръвообращението, което прави половата мощ още по-голяма.


Напитката от нар се отличава с неколкократно по-мощен антиоксидантен ефект от сока от грейпфрута, зеления чай и червеното вино. Сокът, който повишава потентността, се бори и ефективно със свободните радикали - причина за множество заболявания и фактор за процесите на стареене. Според учените нарът повишава индивидуалната имунологична резистентност, подобрява репродуктивното здраве (качеството на сперматозоидите), стимулира продукцията на червени кръвни клетки и се отличават с добър хипогликемичен ефект - понижават кръвната захар.


И така, ако искате да имате Ерос в леглото, не му мислете, а от любовния еликсир му поднесете.