Ники Минаж с взривяващо признание за ваксините, Борис Джонсън я срази

16 септември 2021 | 00:21
4828
3
снимки: Getty Images, Instagram
3

Очевидно Ники Минаж е сред малкото звезди, които не само че не планират да се имунизират срещу Ковид-19, но дори се очертава като противник на ваксините. Рапърката дори отказа да бъде на грандиозното събитие "Мет Гала" заради задължителното изискване за ваксинация.

 

Ники Минаж си позволи да достигне и по-далеч, като написа в Туитър, че единствената причина, заради която би се имунизирала, е предстоящото ѝ турне. А защо е толкова голям противник на ваксините? Оказа се, че приятел на братовчед ѝ станал импотентен след поставяне на втората доза. След изказването ѝ много от феновете ѝ я контрираха, като публикуваха различни, проверени източници, които сочат, че ваксините и безплодието нямат връзка помежду си. Някои пък се обърнаха към Туитър и изразиха недоумението си защо от социалната мрежа няма реакция след постовете на рапърката, тъй като те съдържат информация, която може да бъде подвеждаща и невярна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Сред критиците на Ники Минаж се оказа и премиерът на Великобритания - Борис Джонсън. Той заяви, че би посъветвал хората да обръщат повече внимание на доказаните медицински факти, отколкото на звездната дама. Джонсън добави още, че дори няма представа с какво се занимава Ники. 

Медицинският директор Крис Уити също реагира негативно на изказването на Ники Минаж, като сподели, че тя трябва да се срамува от изявлението си за ваксините. И че има изказвания, които са с цел да сплашат хората и те да не пожелаят имунизация и изявлението на рапърката е точно едно от тях. Нещо повече - проф. Уити заяви, че подобни казани неистини могат да костват живота на много хора, които ще откажат да се имунизират след изказвания като това на Ники Минаж. 

Рапърката не остана длъжна на нито един от двамата и ги нападна словесно в социалните мрежи с пълното нежелание да повярва, че импотентността и ваксинирането нямат пресечни точки. 

Четете още: Новата мутация Мю, от която всички се страхуват, вече е в Гърция

 


Още по темата

Коментари

3 AZ
  16 септември 2021 | 12:09 отговор
 

Ваксинирайте се, глyпаци! По-малко народ, повече кислород.

 
2
  16 септември 2021 | 09:44 отговор
 

Аз съм ваксиниран и като не вярва може да ме пробва.

 
1
  16 септември 2021 | 06:01 отговор
 

Какъв е тоя урод, братчето на травестита Лилия от воман беге ли?

 
 
Бивш от НСГП
16 септември 2021 | 06:29

Стаменова, че сега като имам 8 години в Системата на МВР, че там нали са първа категория на труд, а след, като ги преобърна в трета категория на труд, че годините за реален трудов стаж, че удвояват или се утрояват в трета категория на труд.

 
Бивш от НСГП
16 септември 2021 | 06:30

Стаменова, че ти нарцис или безкраен егоцентрик си, че като например за крайно себичен човек.

Добави Коментар

Най-четени