Всяко българско домакинство се нуждае от универсален крем, който да предпазва, успокоява и възстановява кожата. За овлажняване на лицето, за раничка, за охлузване - тези и още много други са поводите да искаме да отворим бурканче с мазило, което ще подейства бързо и ефективно. Крем-мехлем “Здраве” е нов продукт, който помага при практически всички кожни рани и раздразнения, но е подходящ и за ежедневната грижа на малки и големи.

Причината да се казва ‘крем-мехлем’ е в състава. Крем-мехлем “Здраве” е изцяло натурален продукт, който не съдържа вода или консерванти и е доказано веган. Основните му съставки са цинков оксид, масло карите, кокосово масло, конкрет невен и витамин E. Естественият произход и универсалното действие доближават продукта до мазилата и помадите, които българите използват от векове.

Крем-мехлем “Здраве” се разпознава лесно по картонената кутийка, на която можете да прочетете интересни факти за продукта и историята му. Можете да го намерите в повечето малки и големи магазини, аптеки и търговски вериги.

(платено съобщение)