Седемте типа женски гърди и какъв сутиен е подходящ за тях

05 март 2016 | 16:36
55331
6
6

Гърдите са онази женствена част от нашето тяло, с която често се гордеем и обичаме да подчераваме с различни видове деколтета.

Оказва се, че в света съществуват само седем типа женски гърди, твърди американско списание.

Представяме ви ги, заедно с няколко съвета какъв тип сутиен е най-подходящ точно за тях, според формата им:

Кръгли

Вие сте надарени с една от най-хубавите женски форми. Дори да не са напълно еднакви една с друга, формата им определено може да бъде определена като кръгла. На вас не са ви нужни оформящи сутиени с подплънки, спрете се на такива, които са солидни, но не придават допълнителен обем на гърдите ви.

Форма "изток-запад"

Дори ако зърната ви не сочат в противоположни посоки, но не са на нивото на корема(както при кръглия тип), вие спадате към тази категория. За вас перфектен е т.нар. t-shirt сутиен - леко изрязан отдолу, който ще оформя добре гърдите ви.

Форма "страничен набор"

Вие имате определено разстояние меду гърдите, но формата ви не е толкова полюсна като при "изток-запад". Сутиенът, на който трябва да се спрете може да е тип "бриджитка" със стягаща лента, която да минава точно под бюста.

Във формата на сълзи

Ако имате подобен тип гърди лесно можете да ги объркате с кръглия тип и все пак, има разлика във формата. За вас са подходящи всякакъв тип сутиени.

Стройни

Този тъп гърди са по-малки в краищата и по-дълги, отколкото широки. Ако сте притежателка на такъв тип, можете да си изберет сутиен с подплънки, като чашките могат да бъдат една идея по-малки.

Асиметрични

Едната гърда е по-голяма от другата, като това може да се забележи. Не ви трябва някакъв по-специален тип сутиен, доверете се на такъв с отделящи се подплънки и ги слагайте когато сметнете за нужно.

Форма "звънец"

Този тип се различава от кръглата форма и от тази във формата на сълза и по-скоро приличат на звънчета по форма. Ако имате такъв тип гърди, помислете за сутиен, който е солиден и ги държи на мястото им. За да не са прекалено стегнати, когато си избирате сутиен пробвайте дали има два пръста разстояние на гърба. 


Още по темата

Коментари

6 Еlle
  07 март 2016 | 15:50 отговор
 

Те нищо не са избирали. Тази статия е копирана от Космополитън. Те само са сложили ангелите, за да е по-цветно.

 
5 Минувач
  06 март 2016 | 11:37 отговор
 

До 4! В началото, когато публикуваха тази статия графиките бяха еднакви. И двете картинки бяха 6boobs.jpg. Сега са го оправили

 
4 Аннабелла
  06 март 2016 | 11:29 отговор
 

до 1 - е как ще са едни и същи графиките като са доста различни, даже си личи как на асиметричните едната е по голяма от другата. иначе интересна статийка, но много груба грешка че са избрани един и същи тип сутиен, вместо да се покаже разликата и това как изглеждат различните видове

 
3 p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
  05 март 2016 | 18:02 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 44 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

 
2 Мария
  05 март 2016 | 17:07 отговор
 

Кое и е интересното като е илюстрирана с модели с корекции и еднакъв вид сутиена?

 
1 Минувач
  05 март 2016 | 17:03 отговор
 

На „Стройни“ и „Асиметрични“ са едни и същи графиките. Иначе е интересна статийката

 

Добави Коментар