Автор
Woman.bg

Тибетски природен еликсир с чесън лекува всяка болест

Светът е в паника от новия коронавирус, който тръгна от Китай и се разпространява с бързи темпове из всички точки на планетата. Медицинските маски изчезват за секунди от щандовете на аптеките, а лекарствата се изкупуват като топъл хляб.

Експерти междувременно предупредиха, че запасяването с прекалени количества и всевъзможен тип медикаменти и маски е напълно излишно, но не и поддържането на добра хигиена. Редовното миене на ръцете и избягването на места, позволяващи струпването на много хора на едно място, ще ви свърши по-добра работа.



Така че, вместо да се втурвате към аптеките и да се запасявате с какви ли не химии и отрови, увреждащи черния дроб, доверете се на природата, отворете кухненското шкафче и сами си направете антибиотик срещу вируси и инфекции.

За целта ви предлагаме известната тибетска рецепта с чесън, на повече от 5000 години, известна още като еликсир на живота. Самата тя е била открита сред руините на древен тибетски храм от екип учени на ЮНЕСКО. Впоследствие руски лекари потвърждават и обясняват удивителното ѝ действие с това, че прочиства организма от токсини и шлаки, подобрява метаболизма, подобрява работата на кръвоносните съдове и повишава имунитета.



За приготвяне на рецептата са ви необходими само два продукта – 300 г чесън и 200 мл етилов спирт.

Нарежете чесъна на ситно и пасирайте в дървен съд с дървена лъжица. От получената маса отделете 200 г от частта, която е пуснала най-много сок, след което поставете в стъклен съд. Залейте с 200 мл спирт и затворете плътно.



Дръжте разтвора 10 денонощия на тъмно и прохладно място. След като десетте дни изтекат, прецедете сместа през марля и оставете още 2-3 дни. Така получената смес залейте с 50 г студено мляко и пийте три пъти на ден 20 минути преди ядене по следната схема:

1 ден – сутрин по 1 капка, на обед 2 капки, вечер 3 капки. Всеки следващ ден увеличавайте дозата с по 1 капка на прием.

Вечерта на 5-ия ден ден и на следващата сутрин изпийте по 15 капки, след което започнете да намалявате дозата с по 1 капка на прием. На 10-ия ден вечерта вземете 1 капка. От 11-ия ден се вземат по 25 капки с мляко три пъти дневно преди ядене, до изчерпване на настойката. Курсът може да се повтори едва след пет години.

Четете още: Тайните на младостта на тибетските жени