Автор
Роси Кацарова

Трите неща, които винаги взимам в куфара

Пристигането на пролетта по нашите ширини несъмнено е вдъхновение за редица дейности, включително и за така любимото пътуване.

Както са казали хората – "Човек е човек, когато е на път". Затова и мартенското слънце ме вдъхнови да стегна багажа и да се отдам на кратко пътешествие.

А какво задължително намира място в куфара ми ли?
Освен любимите skinny дънки и белите кецове, от известно време насам и CystiRen - верният ми приятел в трудните моменти на неразположение, причинено от цистит.

След една циститна криза, за която не искам да си спомням, той е моето другарче, което ми помага да съм спокойна, че дори и ситуацията да се усложни, няма да имам неприятни срещи с болката и паренето, вървящи ръка за ръка с инфекциите на пикочните пътища.



Нека си го кажем директно – циститът не пита кога да се появи на хоризонта, затова няма да е излишно и вие да имате под ръка моя скъп помощник в кризисни ситуации – CystiRen, особено ако сте на път.

А и не е за пренебрегване фактът, че не само ние обичаме пролетта, но и циститът. Защо ли? Защото характерните за март температурни амплитуди в комбинация с пролетните дъждове са основна предпоставка за настинка. А ако имунитетът ви е спаднал, организмът не може ефикасно да се пребори с бактериите, които ежедневно го атакуват, и възможността от развитие на цистит значително се повишава.

За щастие обаче дори това да се случи и циститът да ви навести тази пролет, не се отчайвайте, има спасение. То се казва CystiRen и се характеризира със синергично действаща формула от висококачествени стандартизирани екстракти от Американска червена боровинка и Златна пръчица.

Екстрактът от американска червена боровинка, включен в продукта, е с клинично доказано действие. Френската агенция за безопасност на храните обяви Американската червена боровинка за единствения плод ефикасен в борбата срещу бактерията Ешерихия коли, която е сред основните причинители на пикочните инфекции.

Екстрактът от Златната пръчица пък има калиево-съхраняващ диуретичен, имуномодулиращ и противовъзпалителен ефект.

Комбинацията от двата стандартизирани екстракта в CystiRen отлепва бактериите от пикочните пътища и пикочния мехур и спомага за отделянето им от организма, като няма как да не се подчертае, че CystiRen влияе благоприятно както при остри, така и при хронични състояния. Възможно е да се приема превантивно и при смяна на сезоните, при риск от инфекции или при спад на имунната система, след прием на антибиотици или след прекарани заболявания.

Можете да намерите CystiRen в аптеките и без рецепта или онлайн на www.botanic.cc.

Затова, дами, ако усетите неразположение, не отменяйте пътуването си, а просто поканете на него и моя скъп другар CystiRen.

(в материала има продуктово позициониране)