Вагинална парна баня? Джейда Пинкет-Смит показа как се прави в ефир! (снимки и видео)

Сексуалните проблеми, моногамията и полигамията, домашното насилие, сексуалния тормоз на работното място, анорексията и булимията – това са само една малка част от темите табу, които вече четири години обсъжда едно от най-гледаните в ток-шоута в САЩ Red Table Talk.



В последното си предаване водещата Джейда Пинкет-Смит – актриса, певица и съпруга на холивудския ас Уил Смит, успя да шокира за пореден път аудиторията си.

View post on Instagram
 


В компанията на своите ко-водещи – майка ѝ Адриан Банфийлд-Норис и дъщеря ѝ Уилоу Смит, тя втрещи зрителите с интимната процедура, която направиха в ефир.

Трите дами се подложиха на вагинална парна баня като въведение към темата на епизода, свързана с женското здраве.

View post on Instagram
 


„Парната баня е древна практика, която произхожда от Азия и Африка. Първоначалната ѝ идея е била да пречисти жените след приключване на месечния им цикъл. Освен това действа като афродизиак“, пояснява 49-годишната Джейда.

В епизода на гости на предаването бе дългогодишната лична лечителка на съпругата на Уил мит – Кралица Афуа. Тя сподели съветите си за по-добър и пълноценен сексуален живот, по-малко стрес и здравословен хранителен режим за пречистване на тялото от токсините и излишните мазнини.

View post on Instagram
 

Четете още: Мария Игнатова: Бременна съм!