Влогър, присмивал се на COVID-19, почина от вируса в ръцете на бившата си

През последните месеци броят жертвите на Ковид-19 нараства все повече, но въпреки това много хора не вярват в съществуването на вируса. Напротив - някои дори използват социалните мрежи, за да се надсмиват на новините за болестта и пропагандират идеята, че коронавирусът е една голяма измислица, с която се цели човечеството да бъде контролирано. Но уви, по ирония на съдбата, точно някои от тези хора се заразяват, а изходът от боледуването им е фатален.

View post on Instagram
 

Точно това се случи и с известния украински влогър Дмитрий Стужук, който си отиде от този свят едва на 33 г. За живота му се е борела лично бившата му съпруга, с която имат 3 деца и е лекар. Тя споделя, че целият екип е направил всичко по силите си да спаси Дмитрий, но състоянието му е било критично.

Стужук месеци наред се надсмива на новините за Ковид-19 и публично изказва съмнение за съществуването на вируса. Една сутрин обаче той се събужда със силни болки в гърлото и затруднено дишане. И за съжаление, твърде късно разбира, че вирусът съвсем не е шега. Той дори споделя в социалните мрежи, че не е бил прав, като се е надсмивал и че самият той е заразен. Дни наред лекарите се борят за живота му, но битката е загубена. Трите деца на Дмитрий остават без баща...

View post on Instagram
 

Четете още: 5 признака, че сте прекарали Kовид-19, без да разберете