Автор
Бояна Николова

Във време на пандемия да засилим имунитета си с природни имуностимуланти

Есента не се скъпи на цветове и ухания. Златото прелива във всички нюанси, а рубинени нишки се прокрадват сред топлината му. Слънцето смутено премигва пред неговия блясък, а меки облаци само напомнят за пухкави шалчета и ароматно какао. Но нито бялата одежда на сланата, нито пурпурните изгреви, нито танцуващите листа могат да омаят някого. Този път всички усилия на есента да разгърне целия си блясък са напразни, защото хората са слепи за целия този разкош. Дори напротив, тези констрастни цветове, тази толкова ярка красота изглежда за мнозина гротескна и зловеща, в пълен дисонанс със случващото се.

Броят на заразените вече расте с изумителна скорост. Всички медии се стараят да ни предоставят пълна информация, което от една страна ни държи осведомени, а от друга – всява паника и смут. Истината обаче е, че вече всеки има познат или познати, които са болни от Covid-19. И докато доскоро всички си мислехме, че този вирус може да ни се размине, стига да се пазим и да бъдем достатъчно внимателни, сега някак всички знаем, че срещата ни с него е само въпрос на време. Сега въпросът е не дали, а как ще се осъществи тази среща.

И може би вместо да изпадаме в паника и да се поддаваме на страховете си, можем да се погрижим за себе си. Можем да се разхождаме на въздух и да се чуваме често с приятели. Със сигурност имаме близки, които вече са преминали през този вирус и вече са се възстановили. Можем да се наслаждаваме на близките и семейството си, на хубави книги и музика. Ако се стараем да поддържаме духа си в добро състояние, със сигурност и най-трудните моменти няма да ни се струват непобедими.

Най-важното, което трябва да направим, е да запазим разума си и да направим единственото, което е най-добро за нас в този момент – а именно – да се погрижим за собствената си имунна система, за да може да се преборим леко с вируса.

Изключително подходящо е да се използват природни имуностимуланти. Това се дължи на факта, че те съдържат комплекс от вещества, които спомагат усвояването едно на друго и предлагат по-широк спектър на действие. Една от най-добрите комбинации е Ацерола, Ехинацея и Селен. Това са съставките на Цегет+. Цегет+ е изключителен продукт, заради специалния висококачествен фармакопеен екстракт от Ехинацея. Ехинацеята влияе благоприятно на имунната система и естествените защитни сили на организма. Наличието на полифеноли и алкиламиди в Цегет засилва синергичния ефект, който притежава билката. Според стандартите на Американската фармакопея от 2018 г., новите директиви показват, че Ехинацеята, която се използва за направата на билкови лекарствени средства или медицински изделия, трябва да е именно стандартизирана според наличието на полифеноли и алкиламиди.

Екстрактът от Ехинацея в Цегет+ отговаря именно на тези изисквания, което осигурява отличния и бърз ефект на продукта. Допълнително екстрактът от Ацерола съдържа Витамин C - това е много важен витамин, защото организмът не го произвежда сам. При натуралния витамин С заедно със самата аскорбинова киселина се усвояват и цял микс от биофлавоноиди и други полезни вещества, които подобряват усвояването и допълнително подобряват имунитета. Селенът е изключително важен за организма елемент. Селенът влиза в състава на глутатион пероксидазата - процес, който отговаря за обезвреждането на свободните радикали, което го прави мощен антиоксидант. Голяма част от държавите, в които Селенът не се набавя лесно по естествен начин, приемат програми, за да го влагат в най-често употребяваните хранително стоки, за да може населението да приема нужното количество от този жизнено важен елемент. България не е една от тези държави затова можете да се доверите на Цегет, за да си набавите Селен. Допълнително този елемент има и много силен благоприятен ефект върху имунната система. А изследванията за Covid-19 сочат, че именно минералът селен влияе на РНК-то на самия вирус и възпрепятства неговото производство.

Комбинацията от тези научно доказани полезни натурални екстракти правят Цегет+ изключително полезен, както по време на есенно-зимния сезон за предпазване от върлуващите вируси, бактерии, за по-лекото изкарване на всякакви грипни състояния, така и при възстановяването от тях. Подходящ е и при преходните сезонни, когато е нужно време организмът ни да се климатизира към промените. Цегет+ подобрява естествените имунни защити на организма и подобрява тонуса. Цегет+ съдържа само висококачествени съставки. Цегет+ не съдържа изкуствени продукти, оцветители, ароматизатори и консерванти! Цегет+ няма установени странични ефекти в посочените дози. Цегет+ е подходящ както за възрастни, така и за деца над 4 години, както и от бременни след 3 месец от бременността или кърмещи. Цегет+ предлага сигурна защита за имунната система на цялото семейство.

Цегет+ - 100% натурален имуностимулатор за здрава имунна система!

Можете да закупите от аптеките без рецепта или онлайн на: https://botanic.cc/products/ceget/.

(в материала има продуктово позициониране)