Декември се задава на хоризонта, носейки със себе си аромат на мандарини, вкус на чай с канела, усещане за домашен уют и споделени мигове с любими хора.

Но декември е не само време, прекарано със семейството и приятелите. Именно сега е моментът да обърнем внимание на имунитета си. Защото истината е, че за да се насладите пълноценно на новия месец и забавленията, които той предлага, трябва да сте здрави.

Но за съжаление това не е толкова лесна задача. От една страна, набавянето на витамини чрез плодове и зеленчуци е все по-трудно, което значително спомага за намаляване на имунитета. От друга страна, през студените дни човешкият организъм е подложен на системно излагане на разнообразни вируси и настинки, които допълнително застрашават здравето ни.



А как да разберете, че имунитетът ви е отслабен? Признаците за това могат да са не само честите вирусни и грипни заболявания, но дори и липсата на енергия и усещането за емоционална изтощеност.

Затова, ако при вас е налице някой от тези признаци, по-добре вземете мерки, за да посрещнете празниците свежи и здрави.

Добрата новина е, че не е необходимо да пръскате големи суми за различни медикаменти, всичко, от което се нуждаете, е Цегет+.

Това е мощен имуностимулатор, съставен само и единствено от природни съставки.



Цегет+ съдържа стандартизирани екстракти от ехинацея, ацерола с високо съдържание на натурален витамин C и натурален селен. Препаратът е благоприятен, ако усетите първи симптоми на грип или ако настинката вече ви е повалила.

Ехинацеята е билка, позната като природен антибиотик, който умело засилва имунната система и механизмите на организма за борба с бактерии, вируси и патогенни микроорганизми.

Подпомага по-бързото и качествено възстановяване след прекарано заболяване, тъй като стимулира производството на бели кръвни телца, борещи се с инфекциите. Ехинацеята стимулира и производството на интерферон - белтъчно вещество, което противодейства на вирусите и бактериите.

Цегет+ също така осигурява ацерола, която е естествен източник на витамин C. Той допринася за образуването на колаген и поддържането на красива кожа. Благоприятства метаболизма и производството на енергия и намалява чувството на отпадналост и умора.

Участва в дейността на имунната система и е силен антиоксидант. Екстрактът от ацерола осигурява не само витамин С, но и флавоноиди и други антиоксиданти, които гарантират доброто усвояване на съставката от организма.

В Цегет+ има и селен - микроелемент, незаменим за човешкия организъм, който за съжаление не може да се набави само чрез храната и трябва да се осигури от външни източници.

Органичният селен в Цегет+ подсилва имунната система, обезврежда свободните радикали, което го превръща в мощен антиоксидант. Освен изброеното дотук той е и средство, намаляващо риска от сърдечни заболявания и инфаркт.

Цегет+ е подходящ както за възрастни, така и за деца над 4 години. Може да се използва и от кърмещи, а също и от бременни жени, но след първия триместър.

И за финал - след като вече ви подшушнахме тайната на добрия имунитет през зимните месеци, сега се отдайте на щастливи мигове с приятели и семейство и се погрижете усмивката ви да не слиза от лицето, защото щастието е гаранция за добро здраве.

(в материала има продуктово позициониране)