Лятото е в разгара си, а това означава само едно - време е за отпуск. Независимо къде ще я прекарате, най-важното е да успеете да си починете и да релаксирате. А какво ще кажете да се върнете в офиса още по-слаба, отколкото заминахте, освежена и променена? Мисията е възможна! Не е задължително да качите килограми, докато сте на морето, просто има някои трикове, които трябва да знаете. Ако спазвате тези простички правила, ще шашнете колегите си със супер визия след края на почивката. И не на последно място - самата вие ще се чувствате много по-добре. И така, ето трите тайни съвета на слабите жени, които винаги се връщат от лятната си отпуска с няколко килограма по-малко.

Слънце и плуване

Имате 10 дни само за себе си и любимите си хора и няма да сте в офиса поне седмица? Чудесна новина. Използвайте всеки ден, за да събирате слънце и да се движите. Доказано е, че 15 минути на ден на пряка слънчева светлина правят чудеса с тялото ни. В организма се отделят определени вещества, произвеждаме повече меланин, което ни прави по-спокойни и по-щастливи и не на последно място - апетитът ни се понижава. Именно затова специалистите съветват поне 10-15 минути да стоим на слънце без слънцезащитен фактор и чак след това да се намажем. Стига слънцето да не е много силно, разбира се!


Добре е да знаете, че е важно да изложите цялото си тяло на слънце, дори вътрешната част на ръцете и мишниците.

И понеже по време на отпуската не сте на работа по 8 часа, и не може да се оправдавате, че нямате време за спорт, отделете поне 30 минути на ден за някаква активност, като плуване, например. Звучи повече от добре. Дори да сте на планина, проверете къде е най-близкият басейн и се раздвижете във водата. Ако го правите всеки ден в продължение на седмица ще усетите тялото си наистина ревитализирано.

Плодове и салати - толкова е лесно



Почивката е време за хубави емоции и изживявания, но не е задължително те да включват преяждане с пица, алкохол и съмнителна порция месо на фона на летните жеги.
Според специалистите именно лятото е времето, в което да преминете на кратка прочистваща диета. Това далеч не значи да стоите гладни, напротив. Може да хапвате всякакви сезонни плодове и зеленчуци, но без да прекалявате с картофите, гроздето и авокадото. А какво ще кажете за купа с малини и боровинки за закуска...мммм, звучи вкусно, нали?
И не се оплаквайте, че имате да сваляте няколко килограма и все не успявате. Посветете тази отпуска на себе си - хапвайте салати и плодове и ще се върнете в офиса с поне 3 килограма по-слаби.



Пречистете тялото и изхвърлете излишната вода

Ако искате да се разделите с онези досадни няколко сантиметра около талията, то отпуската е идеалното време за бърз летен детокс. Истината е, че често диетите не действат, защото тялото има нужда от пречистване. Задържането на излишна вода, чувството за умора и лошото настроение често са следствие от интоксикирания организъм. Затова докато сте в отпуска, посветете малко време на себе си и на пречистването на тялото си. На първо място, - за да изгоните токсините и свободните радикали от организма - заложете на природните продукти. Екстрактите от бреза и глухарче са идеален вариант за бързо пречистване на тялото. Именно те влизат в състава на Дио-Ренал Детокс - хранителна добавка, която помага на тялото да се избави от вредните вещества. Брезата и глухарчето са много ценни, защото помагат на бъбреците да изхвърлят токсините и излишната вода от организма и освен това благоприятстват за премахването на целулита, като стимулират кръвообращението в кожата.



(в материала има продуктово позициониране)