Автор
Антония Михайлова

Каква е тайната на красивите жени, които винаги са подготвени за всичко

Какво е нужно на една жена, за да оцелее в кризисна ситуация? Мъдрост? Може би! Опит? Никога не е излишен.
Има обаче някои неща, които просто трябва винаги да са ви под ръка, за да сте подготвени за онези изненади, които животът често ни поднася с щипка адреналин.
Това са моментите, в които си казваме "Ах, трябваше да сложа една черна рокля и чифт токчета в багажника на колата сутринта." Това са онези мигове, които си спомняме цял живот не с това, че са били перфектни, а с това, че са били неочаквано щастливи.

И понеже в нашия дамски екип често се случва в края на деня да се чуе репликата "Хей, някой има ли червило, забравила съм моето вкъщи, а ще излизам след работа", решихме да съставим списък с петте най-важни неща, които всяка жена трябва да има в комплекта си за оцеляване.


Чаровно червено червило

Чаровното червено червило, или трите "Ч", както го наричат гримьорите, е едно от нещата, които винаги трябва да носите в чантата си. И тъй като все още не сме срещнали жена, на която да не ѝ стои добре този цвят (все пак има десетки нюанси, бъдете смели и просто открийте вашия), инвестирайте в този продукт за красота, просто защото никога не знаете кога точно ще ви се прииска да сте със съблазнителни плътни устни.


Малка черна рокля

Звучи банално, но винаги върши работа. Абсолютно винаги. Малката черна рокля се събира в също толкова малък плик и особено ако е от материя, която не се мачка лесно, може да бъде вашето спасение винаги, когато сте с любимите си дънки и широк пуловер и изведнъж се окаже, че след час трябва да сте в другия край на града на среща, за която тотално сте забравили. Така че сложете една такава рокля в багажника на колата или в гардероба в офиса. За всеки случай.


Жената и правото ѝ на обувки

Ако има филмови обувки, които почти всяка представителка на нежния пол може да разпознае от километри, то това със сигурност ще са сините токчета с диамантена катарама от гардероба на Кари Брадшоу от "Сексът и градът". И понеже не може напълно да се съгласим с твърдението, че една жена на най-тънките и изящни класически токчета е също толкова секси колкото и една жена в любимите си маратонки, то във вашия "сървайвър кит" задължително трябва да има чифт високи обувки. Не защото ще ги носите цял ден. Просто заради момента, в който ще трябва да ги сложите само за един час и да впечатлите всички наоколо.

Топъл като залеза. Топъл като шал


С настъпването на есента температурите навън са все по-променливи. Сутрините са студени, обедите топли, а вечерите прохладни. Ето защо има нещо, което е добре винаги да бъде с вас. Шалът. Топъл, мек и придаващ индивидуалност - той е неизменна част от гардероба на всяко динамично момиче. Затова нашият съвет е винаги да го носите в чантата си.

Така няма да се окажете "неподготвени" за капризите на времето. Дори когато сте излезли само по тънка рокля или ефирна риза, винаги ще може да разчитате на топлата "прегръдка" на шала. Освен това заема малко място, предпазва косата от дъжд и не на последно място - ако е в закачлив, огнен цвят, винаги придава щипка шик на външния вид. Затова сложете един шал в чантата. Няма да ви натежи.


Обезболяващи! Никога без обезболяващи в чантата!

Червило, топъл шал, малка черна рокля и токчета. По всичко личи, че сте подготвени за всяка ситуация. Има обаче нещо важно, което често пропускаме да сложим в нашия женски комплект за оцеляване - обезболяващите! На път или в офиса - те винаги могат да ни потрябват. Мигрена, зъбобол или в първите дни от цикъла – доброто обезболяващо не просто ще прогони болката от организма, но и ще ни помогне да продължим всекидневните си задължения, без да губим време в страдание. Когато става въпрос за комплект за оцеляване обаче, ние ви препоръчваме в него да имате нещо наистина ефикасно, което действа доказано бързо, като Диалгин Експрес.

Диалгин Експрес има експресно действие дори при силна болка. Той понижава температурата и има специална синергична формула, която му позволява да постигне бърз обезболяващ ефект, без да дразни лигавицата на стомаха. Комбинацията от метамизол и кофеин прави Диалгин Експрес наистина мощен в борбата с болката.

(в материала има продуктово позициониране)