Благовеста Бонбонова, която отнесе доста критики покрай участието си в "Ергенът", май е взела доста важно решение за живота си. След като бе нападната от другите участнички, както и от зрителите, заради дръзката си постъпка, а именно да си свали бельото пред Виктор, тя беше критикувана и заради факта, че все още не работи.

Мнозина се питат кой ѝ осигурява добрия стандарт на живот, след като не получава заплата, но явно този факт се е променил. Самата тя сподели, че вече се е захванала с някои нови начинания, които засега смята да запази в тайна. Тя обаче погъделичка любопитството на последователите си, като разкри, че е напът да осъществи най-големите си мечти.

Тя повтори отново, че първо е решила да работи над себе си, а след това да създаде семейство. Блага няколко пъти заяви в телевизионния ефир, че копнее да срещне човека на живота си и да стане майка, но дали мъжът, който в момента е до нея е той, все още не знаем. Красавицата отказва да разкрие кой е мистериозният господин от сторитата ѝ в Инстаграм, вероятно защото вярва, че "щастието обича тишината".

Четете още: Бонбонова се щракна чисто гола и показа как е изглеждала преди корекциите (снимки)