Автор
Весела Георгиева

Месец след смъртта на Денис Теофиков близки и приятели споделиха спомени за него

Преди един месец младият талант Денис Теофиков се раздели с живота. Смъртта на Денис предизвика голяма полемика в обществото и се стигна до грозни скандали и обвинения за трагедията. В Instagram някои от близките на Денис споделиха, че им липсва много и не спират да мислят за него всеки ден.

View post on Instagram
 

Алекс Робов, с когото бяха близки приятели, сподели на стори видео с песен на Денис, а в клипчето се вижда Денис да шофира скъп автомобил. "Един месец без теб, тарикат! Липсваш ми много!", пише Робов, който обяви, че няма да има участия през ноември, за да почете паметта на Денис.

"Липсваш ми, любов моя! Обичам те, ангелче мое", пише пък Алекса, приятелката на Денис, която стана обект на много негативни коментари, защото публикува постоянно снимки с покойния певец, пише hotnews.bg .

View post on Instagram
 

Фенове на Денис я обвиниха, че търси популярност, а тя отрече и заяви, че ако е искала слава, то е щяла да публикува снимки и видеа с Денис приживе.

Цеци Лудата Глава също си спомни за Теофиков в Instagram, където сподели: "Едни хора като мен мълчат, но не защото няма какво да кажат, а защото паметта на Денис Теофиков е по- важна от всичко, а други хора просто използват трагичния инцидент, за да нахранят егото си... Всеки говори тогава, когато момента настъпи, щом дойде моя... ще разберете!", заканва се Лудата глава, пише "Марица".