Автор
Весела Георгиева

Мъжът на Сашка Васева отговори на обвиненията на сина ѝ

"Прощавам на сина ми Станислав Александров за думите, изречени пред Крум Савов. Той не знае какво говори и вероятно е казал това, защото се е почувствал засегнат, че не му обърнахме внимание със Сашка, когато тръгнахме за Германия. Той искаше да дойде да я види, но му казах, че не може, и това го разстрои".

Това споделя пред "България Днес" мъжът на Сашка Васева - Христо, който уточни, че с момчето се е виждал два-три пъти в живота си и е учуден, че го обвинява в манипулация и лъжа за операцията. Синът на Бакърджиев обяви в телевизията на Слави, че има съмнения относно събирането на средства за Сашка Васева.

View post on Instagram
 

Според младежа, два благотворителни концерта са били отложени, заради факта, че не е била предоставена епикризата на Сашка.

"Няма такова нещо! Основната операция ще е на 1 декември, а вече имаше едно вмешателство. Вече съм на ръба на силите си, не спя по цяла нощ и смятам, че докторите си вършат перфектно работата", сподели още Бакърджиев.

View post on Instagram
 

"Всичко мога да обясня! Докторите действат, Сашка е в най-добри ръце и се прави максималното тя да се оправи. Лекарите не искат да давам подробни сведения, поне на този етап и аз ще запазя мълчание за всичко, което се случва със състоянието й", каза още Бакърджиев.

Според Станислав, лекарите и в България са имали възможността да сформират у нас чуждестранен екип, но мъжът на певицата не бил съгласен. "Ето обади ми се Ивана, която каза, че ще намери хора, които да извършат операцията безплатно или с драстично по-ниска сума от тази в Германия. Депутати и министри искат също да помогнат, но искат Сашка да се прибере в България и тук да я оперират, твърди Станислав. "Няма да му отговарям на нападките", каза от своя страна Христо Бакърджиев.