Автор
Христина Кирилова

Родителите на Рачков порязаха жестоко Анита

Младата красива изгора на Димитър Рачков, Анита, отпразнува 23-тия си рожден ден преди дни, като вдигна шумно и цветно парти край басейна в къщата на актьора, която се намира в Панчарево.

Блондинката покани най-близките си приятели и роднини, но определено е направило впечатление и кой не присъства на тържеството. Всъщност, почти никой от кръга на Рачков не е уважил купона, с изключение на сина му Димитър и бившата му жена Христина. Родителите на актьора обаче не отчетоха присъствие и това може би е ясен знак, че те не одобряват връзката му с Анита, както се говореше и преди.

View post on Instagram
 

Все пак, възрастовата разлика между Рачков и младата му изгора е цели 27 години, което вероятно не се вписва в представите за приемливо на мнозина. Изглежда обаче, че водещият не обръща внимание на този факт и има наистина сериозни намерения към Анита, с която дели един дом вече цели две години.

Анита от своя страна не пропусна да сподели малко кадри от рождения си ден, като забелязваме, че темата на партито може би е била Мексико, тъй като тя е със сомбреро на няколко снимки, а от снимките струи типичен мексикански дух.

View post on Instagram
 

Четете още: Бонбонова се хвана на работа?