Автор
Цвета Герчева

Тайната на щастието се крие в тези три думи

Щастие - една думичка само от 6 букви, в които се крие цялата истина за света, в който живеем. И понеже всички го търсим и даже честичко се губим из лабиринтите на ежедневието си, озъртайки се за него, ние решихме да ви улесним в това "нелеко" издирване и да ви предложим 3 начина да откриете щастието.

Това са вашите пътища, вашият начин да се усмихнете и вашият избор - да погледнете света откъм по-добрата му страна. Да помислите за здравето си. Да си дадете сметка, че никой не може да ви направи нещастни без вашето лично съгласие. Да разберете, че понякога в малките неща се крият големите радости. Искате ли да ги пропуснете? Не го правете за нищо на света.

Ето и трите думи, които трябва да си повтаряте, щом усетите, че щастието се излъзва от погледа ви: АЗ ГО МОГА!

Аз го мога - да се влюбя

В любовта винаги има доза страх... Че не можеш вече да се върнеш назад, че животът ти никога няма да е като преди, че в един момент слабостите ти се превръщат в най-сладките грехове, които някога си изпитвал. Да, понякога да си позволиш да се влюбиш е стряскащо. Обаче в живота все още не е измислено нищо по-добро от това да се насладиш на моментите, изпълнени с любов. И винаги, когато си мислиш - няма да успея, ще се проваля, и този път няма да се получи - повтаряй си тези три думи: АЗ ГО МОГА. Аз мога да се влюбя, защото не ме е страх от последствията. Аз мога да се влюбя, защото не е казано, че трябва да бъде в мъж. Може да е нов спорт. В ретро кола. В сладолед. Защото го мога.

Аз го мога - да бъда свободна

Свободата е върховно удоволствие. И тук хич не става дума за Санчо Панса. Някъде далеч от полетата на утринна Испания и съвсем близо до сърцето ви - свободата е точно толкова осезаема, колкото да можете да я усетите, да я видите, да я пипнете и да се вкопчите в нея. И не, не си мислете, че никога няма да можете да сте свободни в света, в който живеем. Да, понякога трябва да се съобразяваме със срокове, работно време и данъци. Обаче никой не може да накара сърцето ви да се чувства в затвор, освен ако вие сами не заключите катинара. И ако забравите къде сте скрили ключа, как ще се върнете назад?

Свободата е да си щастлив и да знаеш, че най-важният човек на света си ти самият.

Аз го мога - да бъда свободна. А ти?

Аз го мога - да съм здрава

Не забравяй, че щастливото момиче е здравото момиче. Има много начини да накажете себе си, без да карате тялото ви да страда - спрете да се храните с лоша храна, обръщайте внимание на всеки малък симптом и знайте, че профилактиката е най-важната част от лечението. Когато се грижите за здравето си, не забравяйте, че влагате в един "бизнес", с който ще живеете до последния си дъх - вашия организъм. Научете се да полагате грижи за тялото си и се доверявайте на природните средства за лечение. Кой е казал, че билките не действат. Около нас има хиляди примери за това. Ето, например американската червена боровинка, която е част от състава на ЦистиРен - една хранителна добавка, която се грижи за здравето на пикочните пътища при жената. Тя има доказан ефект при цистит и е един от даровете на природата, които наистина помагат на здравето ни. Комбинацията от Американска червена боровинка и Златна пръчица в ЦистиРен е наистина безценен съюзник в борбата с цистита. Той бързо и ефективно се бори с бактериите, които причиняват ужасяващото парене и дискомфорт.

Аз мога да бъда здрава. Повтаряйте си го винаги, когато се чудите дали не сте в ситуация без изход. Даже да ви се струва, че циститът никога няма да ви напусне. Здравето често изисква нещо много малко - като едно хапче с екстракт от Червена Боровинка и Златна пръчица.