Колкото и да не ви се вярва, тези божествени красавци някога са били... от другата страна на дъгата – иначе казано – родили са се... жени. За да осъзнаят един ден, че е време да намерят себе си.

Представяме на вниманието ви 10 транссексуални хубавци, които в действителност са представители на нежния пол.

Бейлиън Бушбаум


Роден в Германия през 2008 г., той е спортист, който приключва кариерата си през 2007 г. с изявлението, че иска да се подложи на операция за смяна на пола. След това става успешен и, признаваме, доста секси модел.

Райън Саланс


Адвокат и говорител на ЛГБТ общността. Завършва сексуалната си трансформация през 2005 г., дава често интервюта в токшоута и пише статии за списания.

Лукас Силвейра


Канадски певец, първият транссексуален рок изпълнител.

Иън Харви


Американски комик, роден като жена. Използва темата за транссексуалността в шегите си.

Томас Бийти


Това е пъpвият мъж, забременял и родил здрави деца. Том е роден като жена, но когато става на 20 г., решава да смени пола си. През 2012 г. мечтата му става реалност и той се превръща в мъж. Операцията му обаче не засяга половите му органи и той успява да износи и роди три деца.

Чез Боно


Чез Боно е роден с името Честити, като дъщеря на популярната американска певица Шер и бившият съпруг Сони Боно. С навършването си на 40 години той/тя взема твърдото решение да се подложи на серия от операции за смяна на пола. Днес Честити е Чез и работи като адвокат.

Андреас Кригер


Андреас Кригер се ражда като момиче с името Хайди. Тя става европейска шампионка по гюле в Щутгарт през 1986 г. Днес тя е мъж и се казва Андреас. Кригер е една от официално признатите 193 жертви на допинга.Гълтала стероиди още от тийнейджърка, тя стигнала до извода, че няма друг избор, освен да си смени пола.

Роко Каятос


Роко Каятос, известен под псевдонима Катастроф, е американски хип-хоп-рапър и продуцент. Каятос е широко признат като първият открито транссексуален певец в хип-хоп жанра.

Рей Дуули


Личен треньор.

Бък Ангел


Джейк Милър, по-известен под псевдонима Бък Ангел, е американски продуцент на филми за възрастни. Основател е на Buck Angel Entertainment, компания за медийни продукции и е роден като жена. Удостоен е с наградата AVN за 2007 г. като трансексуален изпълнител на годината. В момента работи като адвокат, преподавател и писател.

Четете още: Изумителна трансформация: Само преди две години той е бил жена!