Автор
Woman.bg

14-годишната дъщеря на Анелия фрапира с визия на зряла жена

Визията на Ивон - дъщерята на фолк певицата Анелия и бизнесменът Коко Динев, отново скандализира онлайн потребителите.

Припомняме ви, че само преди броени месеци обща снимка на Денис и Ивон, дъщерите на Лияна и Анелия, предизвика негативни коментари. Тогава тийнейджърките позираха с тежък грим и нацупени устни или иначе казано - демонстрираха облик, неподходящ за 14-годишни момичета.

Сега външният вид на Ивон отново се превърна в широко дискутирана тема, след като самата Анелия качи снимка на дъщеря си в профила си в Instagram.

"Много бързо иска да порасне дъщерята , но така изглежда около 30-годишна", "Когато стана певица Анелия ми беше любимка... толкова естествена, мила, невинна с огромен талант... за съжаление от нея остана само таланта и даде добър пример на дъщеря си да изглежда неестествено.. красива е, да ти е жива и здрава, но не отива на годините тази визия" са само част от коментарите, открито осъждащи визията на Ивон.

View post on Instagram
 

Няма как да не отбележим, че само бегъл поглед върху профила на самата Ивон в социалната мрежа навежда на мисълта, че момичето наистина прекалено бърза да порасне и явно се опитва да подражава на определен тип представителки на нежния пол.

View post on Instagram
 
View post on Instagram