65-годишната Кичка Бодурова разтърси мрежата със секси прозрачен бански костюм (снимки)

Неувяхващата Кичка Бодурова е на екзотична почивка в Канкун, Мексико. Там тя събира тен в компанията на съпруга си и семейни приятели.

Публикувахте от Kichka Bodurova в Петък, 16 април 2021 г.

Малко по-рано изпълнителката на хитовите патриотични песни "Обичам те, майко Българийо", "У дома" и "Големия час" се похвали с новия си цвят на косата си, след като се ваксинира срещу Covid-19. Промяната ѝ бе приветствана с възторг от феновете ѝ, които и този път не пропуснаха да изразят възхитата си към младежкия и секси чар на певицата.

65-годишната естрадна дива нажежи емоциите в мрежата с горещи видеа от своята мексиканска почивка и изненада всички с щурия си неостаряващ дух. Бодурова магнетизира вниманието на последователите си с луд танц край басейна и с фотос, на който е в прозрачен секси бански костюм.

Публикувахте от Kichka Bodurova в Петък, 16 април 2021 г.

"Последна вечер в Канкун... незабравими моменти да бъдеш с най-близките си приятели в мечтаната ваканция! Накрая бях част от танцова злополука с непозната дама... но беше забавно и щастлив край! Просто тя изпи няколко питиета повече....", споделя закачливо Кичка под атрактивните изображения.

Last night in Cancun... unforgettable moments to be with your closest friends in a dream vacation! At the end I was part...

Публикувахте от Kichka Bodurova в Петък, 16 април 2021 г.

Очаква се певицата да се завърне в родината си през месец май, издават от "Блиц". В случай че пандемичните мерки продъжат да бъдат разхлабвани, има голяма вероятност Бодурова да зарадва и с някой и друг концерт верните си почитатели у нас.

Публикувахте от Kichka Bodurova в Събота, 10 април 2021 г.

Четете още: Каква изненада! Поли Генова и Геро пред сватба?