Автор
Woman.bg

7-годишно момиченце получи липосукция за Коледа

Британско момиче на 7 години получи необичаен коледен подарък от своята майка.

Оказа се, че в чорапа за изненади попаднал ваучер за липосукция, съобщава в. „Сън” и допълва, че това съвсем не е грешка.

Малката Попи е дъщеря на англичанката Сара Бъдж, която е по-известна в родината си като живото превъплъщение на куклата Барби, пише novinar.bg

Освен това към ваучера 51-годишната майка решила да прибави и гримове, екстеншъни и спрей за изкуствен тен.

Според груби изчисления Бърг е дала над половин милион долара за корекции по тялото си. Тя се определя като пристрастена към пластичните подобрения и не виждала нищо лошо в подаръка си.

"Дъщеря ми постоянно ме моли да си направи пластична операция. Не виждам нищо лошо в желанието й да изглежда добре", заявила Сара.

Според нея подобна корекция е инвестиция в бъдещето й и допълни, че всички деца трябва сериозно да се замислят за външния си вид, ако искат да се справят в живота.

Преди време Сара Бърг шокира света с подаръка към друга своя дъщеря Хана. През 2010 г. тя инжектира 15-годишното момиче с ботокс, обяснявайки, че не иска детето й да изглежда на 25 г.

Тогава историята предизвика голям скандал във Великобритания, като дори част от обществото призова Сара да бъде разследвана от социалните служби или да бъде задължена да посещава редовно психиатър.