7 разгневени жени, които обвиниха Доналд Тръмп в сексуално насилие

Имиджът на президента на САЩ от ден на ден губи своята стойност. Подобно на други влиятелни и властни мъже като Харви Уайнстийн (кинопродуцент), Ларс фон Триер (кинорежисьор), Кевин Спейси (актьор), Дъстин Хофман (актьор), Чарли Шийн (актьор), Стивън Сегъл (актьор) и много други, така и Доналд Тръмп не бе подминат от безмилостния удар на истината, а скоро може би - и на възмездието.

И макар упоритите опити на неговата дъщеря – Иванка, да брани разярено престижа и достойнството на баща си, както майка орлица - рожбите си, днес авторитетът на Тръмп е силно разклатен. А обвиненията в сексуален тормоз не са шега работа, а сериозна заплаха за бъдещите му планове да се задържи на президентския пост.

Да видим кои са жените, които решително застанаха пред обществото и смело разкриха, че са станали жертва на сексуалните набези от страна на Доналд Тръмп в миналото:

Ивана Тръмп


Ивана Тръмп е първата съпруга на Доналд Тръмп и майка на три от децата му. Двамата живеят като брачни партньори в периода от 1977 - 1992 г. В документите за развод Ивана посочва, че Доналд Тръмп я изнасилил през 1989 г. под въздействието на силна болка и гняв. Това се е случило, тъй като през посочената година той е преминал през операция за намаляване на скалпа, която да спре оплешивяването му. Болката е била толкова голяма, че той е изкарал яда си на тогавашната си съпруга. Доналд Тръмп отхвърли обвиненията, окачествявайки го като нелепо, тъй като няма как да изнасилиш съпругата си, която живее с теб под един покрив.

Наташа Стойнов

Интересен е и случаят на канадската журналистка с български корени - Наташа Стойнов, която е имала малшанса да се срещне с Тръмп през 2005 г. Тогава Стойнов била изпратена в луксозното имение на Тръмп в Палм Бийч, Флорида, за да вземе от него интервю по повод първата година от брака му с Мелания. Когато Мелания отишла в другата стая, за да се преоблече, Доналд предложил на Наташа да я разходи из имението. Стигнали до една врата и Тръмп тихичко заявил на Стойнов, че това е „специална и невероятна стая”, която непременно трябва да види. След като двамата влизли вътре, Тръмп неочаквано затръшнал вратата, притиска я към стената и започнал страстно да я целува. За щастие на Наташа, която несоумявала какво се случва, в стаята влязъл икономът и съобщил, че Мелания е готова да продължат с интервюто.

Джулиет Хъди


Джулиет Хъди е радио водеща, подкастър и.бивша водеща на новините по американския телевизионен канал Fox News. По думите ѝ Доналд Тръмп е направил опит да я целуне по устата.Инцидентът се разиграл в периода между 2005-2006 г. „Той ме покани на обяд в „Тръмп тауър“. Там бяхме само двамата. След това ме изпрати до асансьора. Като се разделяхме, вместо да ме целуне по бузата, той опита да го направи по устата ми“, заявява Хъди.

Рейчъл Крукс


Подобно е обвинението, което отправя към Тръмп, бивша рецепционистка в "Тръмп тауър" Рейчъл Крукс. Тя разкрива.в интервю за The New York Times, че през 2005 г., по време на запознанството ѝ с Доналд Тръмп, той се здрависал с нея и без съгласитето ѝ изневиделица я целунал по устните.

Саманта Холви


Саманта Холви, която е бивша кралица на красотата, твърди, че по време на конкурса, в който е участвала през 2006 г., Тръмп нахлул в гримьорната при нея и останалите участнички, и безпардонно започнал да ги опипва.

Джесика Дрейк


Джесика Дрейв е бивша порноактриса, която наскоро разказа за фрапантен случай с Тръмп. Тя се запознала с милиардера на голф турнир на езерото Тахо в Калифорния през 2006 г. Тогава той я поканил в хотелската му стая, където тя е отишла с още две жени. По думите ѝ Доналд бил по пижама и нагло започнал да ги прегръща и целува без позволението им. Възмутени, трите дами напуснали стаята му. След малко Тръмп ѝ се обадил по телефона с предложението да се върне в стаята му срещу сумата от 10 000 долара. Дрейк не откликнала на поканата му. След като се стигна до съд, Тръмп категорично отрече обвиненията.

Алва Джонсън


Джонсън, която е бивш служител от предизборната кампания на президента на САЩ Доналд Тръмп, също се оказала жертва на сексуалните мераци на Тръмп. Обвинението ѝ се отнася до това, че президента на САЩ целунал устинте ѝ, без да я попита. Тя също води дело срещу държавния глава.

Четете още: Мелания срещу Иванка Тръмп: Женската война в семейството на президента