Тайлър Рекс, едно от популярните имена в световния кеч, изуми последователите си с признанието, че вече е трансджендър.

Тайлър, чието истинско име е Габриел Алън Тъфт, вече се казва Габи Тъфт. Кечистът, който е на 42 г., сподели с последователите си в Instagram официално изявление, в което разкрива пътя, по който е преминал към истинското си аз.

“Това съм аз. Без срам. Това е една моя страна, която досега бе в сянка, страхувайки се от това какво светът би си помислил, страхувайки се какво биха казали или направили моето семейство приятели и последователи. Вече не ме е страх. Сега мога да кажа със самоувереност, че се обичам за това, което съм.

В следващите редове Тъфт разкрива, че изминалите 8 месеца са били най-трудните в живота му.

“Вълнението от това, че съм трансджендър и от това, че трябва да се изправя лице в лице със света, на няколко пъти почти ме довърши. Въпреки това в деня, в който спрях да се интересувам от това какво мислят другите хора, беше денят, в който станах наистина неограничена и позволих на истинското ми аз да се покаже на светло.”

В своето изявление Габи благодари и на жена си Присила, с която имат 9-годишна дъщеря. По думите на Тъфт, съпругата й проявявала пълно разбиране и приемала новото й амплоа.

View post on Instagram
 


“Не очаквам всички да са съгласни с мен или да ме разберат. Няма как да променя вашите разбирания. Искам само да знаете, че външната обвивка може да се промени, но душата остава същата” - разкрива още кечистът.