Адриана Лима - горещата бразилка, която остана непорочна до брака

12 юни 2021 | 07:01
20132
8
Снимки: Gettyimages
8

Тя е секси, тя е красива, тя е изящната Адриана Лима, която днес става на 40!

Звездната дама е родена в град Салвадор, Бразилия, през 1981-а, но във вените й тече африканска, индианска и японска кръв. Тази мултинационална смесица несъмнено е и причината за интересната и спираща дъха визия на Лима. И въпреки че през 2016-а тя бе обявена за втория най-богат топмодел, детството й е скромно и обикновено.

Обикновеният живот на Адриана обаче се променя, когато едва на 13 е "открита" от моден агент, докато пазарува в търговски център в родния си град. Така през 1994 година вратите на модния свят се отварят за бразилката. Само две години по-късно, а именно през 1996 година побеждава в престижен конкурс, организиран от Ford Models. По-късно същата година завършва втора на международния конкурс "Форд супермодел на света".

 

earlier on..... make up @patrickta hair @laurapolko

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Малко след това Лима напуска родината си и се премества в Ню Йорк, за да развива кариерата си на модел. Красавицата успява да подпише договор с "Elite model". Появява се на страниците на международните издания на списанията Vogue и Marie Clairе и дефилира за Кристиан Лакроа, Валентино и още редица знаменити моделиери. Първият голям пробив на Адриана обаче идва след като се появява на билборд на Vassarette насред площад "Таймс скуеър". 

След това кариерата й потръгва стремглаво нагоре и тя се превръща в рекламно лице на известни марки като Maybelline и се появява на кориците на списания като Harper's Bazaar и ELLE. През 2001 година следва и най-големият кариерен пробив за Адриана, а именно превръщането й в ангел на Victoria's Secret. През 2016-а тя бе обявена и за най-значимия ангел на бранда.

Личният живот на красавицата е не по-малко интересен от професионалния й. 

През двайсетте си години Адриана е имала връзки с редица известни мъже включително и рок музиканта Лени Кравиц. Лима обаче е категорична, че не е спала нито с него, нито с друго свое гадже, защото искала да запази девствеността си до сватбата.

През април 2006 година в списанието GQ, Лима заявява, че следвайки католическите си религиозни убеждения, тя възнамерява да остане непорочна до брака. "Сексът е за след брака. Мъжете трябва да уважават моя избор. Ако не го уважават, значи не ме желаят", отсича тя.

И по нейни думи тя наистина губи девствеността си със съпруга си - сръбския баскетболист Марко Ярич, за когото се омъжва на 14 февруари 2009 година. На 15 ноември същата година тя ражда момиченце на име Валентина Лима Ярич. Три години по-късно двойката приветства второ момиченце, което кръщава Сиена. През 2014-а година обаче се сложи край на семейната идилия, след като се оказа, че Марко не е бил верен на Адриана.

Красавицата оставя неверния си любим и продължава напред. След няколко неуспешни връзки към днешна дата тя е щастливо обвързана с турския писател Метин Хара, разкриват световните медии.

 

Missing my partner in crime @metinhara

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Коментари

8
  15 юни 2021 | 15:06 отговор
 

Да, да девствена до брака и един мармот завива шоколада в станиол.

 
7 фен(бивш)
  14 юни 2021 | 10:04 отговор
 

Ти да видиш-вместо тя да се отпуши,земляка,я изпреварил.

 
6
  12 юни 2021 | 23:47 отговор
 

Изключителна красавица, при това девствена, съкровище, което днес е много рядко!

 
5
  12 юни 2021 | 10:55 отговор
 

Само дето и той не продължи.

 
4
  12 юни 2021 | 09:31 отговор
 

А как проверяват за девственост анала и устата?

 
3 Рианка
  12 юни 2020 | 11:56 отговор
 

Браво на нея. Няма вече много хора с принципи и морал. Не мога да разбера кой мъж би изневерил на такава жена...

 
2 z1
  12 юни 2020 | 10:20 отговор
 

Е накрая и на нея и пукнаха саксията. Какво ми се хвали?

 
1
  12 юни 2020 | 08:28 отговор
 

Дори и така да е, не са заедно вече. Днес не е ценност това... И аз съм на такова мнение, че е хубаво пазене то, но мъжа няма да каже браво, хубаво е да се опита поне с двама в живота, ако мъжа е бил с няколко, а ти не..

 

Добави Коментар

Най-четени