Ах, тази Биляна Дол! Сръбската красавица накара Божинов да съжалява горчиво (Снимка)

Биляна Дол не спира да пръска сексапил от профилите си в социалните мрежи и да нажежава страстите сред мъжката аудитория.

Откакто 44-годишната сръбска красавица се раздели с похотливия Валери Божинов, Инстаграм прелива с нейни коя от коя по-секси и предизвикателни снимки, доказващи на шавливия футболист какво е изпуснал.

View post on Instagram
 

Един от последните ѝ фотоси обаче успя така да изпоти мъжкото население от вселената на почитателите ѝ, че за отрицателно време той събра над 2 700 харесвания. Това, с което този път изкусителната брюнетка събра погледите на своите над 147 000 последователи в Инстаграм, бяха пищните ѝ гърди.

View post on Instagram
 

"Целувки за теб, красавице", "Хубавата Билянка", "Не мога да отлепя очи от тези гърди", "Красавица", гласят част от възторжените коментари под снимката.

Припомняме, че край на връзката си с Божинов, Биляна сложи заради несекващите му сексуални мераци и изневери с други жени. Чашата преляла, след като Дол го сгащила на калъп с 18-годишна ученичка в края на миналата година, писа по-рано "Уикенд", позовавайки се на източник. Тогава именно хубавата сръбкиня казала последно "сбогом" на неверния си любим.

View post on Instagram
 

Четете още: Лияна разгорещи страстите с гола снимка от банята