Ах, тази Глория: Сменяла мъжете като носни кърпички, а ето защо се е разделила с Илия Загоров

Глория е сред вечните секссимволи на попфолка. Името ѝ е синоним на изтънченост, елегантност и сексапил, а мъжете не спират да въздишат по нея, независимо че отдавна не е сред най-младите в жанра. Певицата дори от няколко месеца е горда баба на внучка си Галина, кръстена на нея.

Но макар времето да лети, тя продължава да бъде една от най-красивите и желани дами от родния хайлайф. Нещо повече - ухажорите я засипват с внимание вече десетилетия наред, а самата тя е разказала невероятни истории от любовния си живот в автобиографичната си книга "Глория: До последната усмивка". Певицата използва страниците на творбата си, за да сподели много лични мигове, за които никога не си е позволявала да говори публично. Включително и за отношенията си с Георги Илиев, за каквито отричаше да е имало години наред. Дори и в книгата си тя не го споменава с истинското му име, а с прякора "Боса". Двамата имали бурна 2-годишна връзка и се говори, че дори е имало период, в който са живеели под един покрив.

View post on Instagram
 

След аферата си с фолкдивата обаче Илиев се завръща при съпругата си Мая Илиева, а Глория започва романс с друг богат бизнесмен.

Преди обаче да се залюби с Георги Илиев, певицата прекарва 10 години в щастлив брак с бащата на единствената ѝ наследница Симона - Илия Загоров.В книгата си тя разкрива и каква е била причината да се разделят, въпреки че цяло десетилетие са се носили безметежно на любовта:

View post on Instagram
 

"Омръзнахме ли си, славата ли не ни понесе – не знам, но в един миг любовта сякаш изчезна. И двамата бяхме популярни, но дойде моментът, в който той заяви: „Аз съм Илия Загоров, аз не съм мъжът на Глория.” Зле му се отрази славата... Помня, че като започна да казва: „Ще се занимавам с някакви песнички аз, ще дрънкам на китарата!”. „Илия, защо разсъждаваш така? – питах го. – Капка по капка става вир. Когато знаеш какво искаш, успехите се натрупват и вървиш напред”, пише фолкдивата.

Известно е, че в живота ѝ е имало още много господа, но тя така и не напуска просторния си палат в Павлово, в който живее и до днес с майка си Стефка и дъщеря си Симона. Доскоро с тях живееше и зет ѝ Даниел, но преди дни стана ясно, че Загорова се е разделила с него.

View post on Instagram
 

Говори се, че в момента Глория няма мъж до себе си, след като през 2020 г. прекрати 2-годишната си връзка с Йордан Джермански. Той бе единственият мъж, с когото певицата е афиширала любовните си отношения след раздялата си с Илия Загоров. И макар в живота ѝ да са се появили доста господа и кандидати за сърцето на фолкдивата, тя така и отказва да даде сърцето си и до ден днешен е сама. Неслучайно с годините е получила и прякора "Ледената кралица".

Четете още: Самоубийство, убийство или нелеп инцидент след употреба на наркотици: Какво се случи с Денис Теофиков?