Николета Лозанова, която на 1-и април роди дъщеричката си Никол, вече не може да се отдели от бебето. Ники непрекъснато гушкала малката и ѝ говорела гальовно.

"Мислихме, че е някоя фръцла, а тя е истинска отдадена майка. Непрекъснато люлее бебето, говори му и ни пита дали всичко е наред, как да кърми и т.н. Притеснява се, когато малката проплаче", каза акушерка пред Lifestyle.bg.

Тя отхвърли информацията, че плеймейтката имала инфекция след раждането и категорично заяви, че майката и бебето са добре. Скоро ще бъдат изписани и ще си отидат в къщи.

Николета не ядяла от храната в болницата, ама кой ли яде болнична храна - кюфтета с червен сос и свинско със зеле с два пръста мазнина.



"Носят ѝ храна, както на почти всички майки тук... Всъщност преди смятахме, че при нас ще дойде някоя примадона, защото така я представят по вестниците, но тя е мила с всички, дружелюбна е и се усмихва", допълва още акушерките.

При тях две нощи е прекарал Валери Божинов, който като типичен български татко търчал до лавката, за да купува сандвичи, тип "принцеси".

"Малката много прилича на него, но има плътните устни на Ники", сигурни са нашите хора от болницата.

* заглавна снимка: Петър Тодорински