Култовият актьор Ал Пачино отново е в отбора на ергените. Израелската актриса Мейтал Дохан е сложила край на връзката им 2 години след началото ѝ.

Двамата се запознават на афтърпарти след филмова прожекция. Оттогава до днес са засичани заедно по светски събития, но така и не афишираха любовта си. Самата Мейтал е съвсем откровена за причината, която я е подтикнала да зареже легендарния актьор. Оказа се, че 40-годишната дама е притеснена от сериозната им възрастова разлика. Колкото и да не ни се вярва, Ал Пачино съвсем скоро ще чукне 80-те, а това оказва влияние върху светоусещнаето му, което със сигурност е много по-различно на тази възраст.



„Трудно е да бъдеш с толкова стар мъж, дори и той да е Ал Пачино. Огромната възрастова разлика е трудна за преодоляване. Опитах се да го отричам, но не можах. Колкото и да го обичам, това няма как да продължи“, сподели Мейтал.

Бившата любима на Ал Пачино изтъкна и един изненадващ факт, свързан с отношението му към нея. Оказа се, че той е бил доста пестелив и съвсем не е обичал да я ласкае със скъпи подаръци. Макар и безспорно да е един от най-богатите мъже в света.



„Ал единствено ми купуваше цветя. Не знам как да бъда по-деликатна, но той не обича да харчи пари“, разкрива още тя.

Мейтал открехва завесата около отношенията си с Ал Пачино още повече, като заявява, че го е напуснала изненадващо след разгорещен спор. И въпреки различията помежду им и горчивата раздяла, тя се надява да запазят приятелски отношения във времето. Мейтал споделя, че за нея връзката ѝ с актьора е повод за гордост и е била изключително щастлива да бъде негова половинка.

Четете още: Бен Афлек още не може да прежали развода с майката на децата си