Алекс Богданска пак сгафи: Силвена Роу побесня

08 декември 2022 | 14:42
17797
1
снимки: Instagram
1

Александра Богданска може и да е успешна в инфлуенсърството, но истината е, че на пътя никак не ѝ върви. Както много популярни личности, така и моделката споделя с последователите си в социалните мрежи почти всичко, с което се сблъсква във всекидневието. И определено може да се каже, че ѝ е трудно да се справи с лъскавото си возило по софийските улици. 

Бившата госпожа Петканова неведнъж е получавала "честитки" за глоби заради превишена скорост или неправилно паркиране и вчерашният ден ѝ донесе поредната лоша изненада, свързана с колата ѝ. Бързайки за среща с приятелката ѝ шеф Силвена Роу, Алекс този път е паркирала правилно, но уви - пропуснала да изпрати смс, за да заплати престой на зона. И резултатът не закъснял, а именно поставянето на скоба. 

В стори в Инстаграм моделката се оплака, като отбеляза, че за пореден път има скоба на колата си. А Силвена Роу показа раздразнението си от ситуацията, като дори употреби нецензурен израз. Разбира се, възмущението на Силвена беше в кръга на шегата и допълни, че Алекс е прикрита блондинка. 

александра богданска, силвена роу

В следващото стори Богданска прояви чувството си за хумор, като посрещна колата на "Център за градска мобилност" за свалянето на скобата, махайки на служителите радушно и ги нарича нейни добри приятели. 

Четете още: Златка Райкова издаде пола на бебето и още любопитни детайли около бременността си


Още по темата

Коментари

1 Смърди
  13 декември 2022 | 07:10 отговор
 

Пускаш телевизора, Алекс 'ска.Влизаш в интернет, Алекс. Отваряш хладилника,Алекс. Отиваш в тоалетната,свършваш работа и пускаш водата,Алекс.Е,сега е момента,натискаш и главата,затваряш капака и пускаш водата два пъти за по сигурно...Браво! Чао,Алекс'ска!Извинявай водичке!

 

Добави Коментар

Най-четени