Автор
Ева Григорова

Алекс Богданска с променена визия - на Емилия ли ви прилича, или на Глория

Наскоро Алекс Богданска участва в телевизията, където фенове забелязаха нейната очевидна промяна като визия. Не е ясно дали заради прическата или грима, инфлуенсърката много приличаше на попфолк дивите Глория и Емилия. Може би виновник затова е била нейната операция на носа, а може би самото ѝ излъчване е напомняло на хората за момичетата от попфолка.

Да припомним, че Алекс се подложи на ринопластика и си увеличи бюста. Тя сподели пред Мон Дьо, че засега не възнамерява да се коригира повече.

View post on Instagram
 

Богданска призна, че обича честните отношения, иска да се хареса на всички и вярва, че все още има добри хора. Детската ѝ наивност ѝ е помогнала много в кариерата. Освен това Алекс била много амбициозна и това довело до напредване в работата за сметка на семейството ѝ.

View post on Instagram
 

При раздялата Дани Петканов тя му обяснила, че когато се запознали, той бил на по-високо стъпало от нея. Понеже тя е работлива и постоянна, в един момент го настигнала и започнала да го надминава.
Според Богданска вина за раздялата имат и двамата. Тя си е мислила, че ще мотивира Даниел, но той се оказал по-различен типаж от нея. Въпреки че го нахъсвала, той станал още по-затворен в себе си.

Богданска била изненадана, когато Дани ѝ поискал развод. Това се случило непосредствено сред ринопластиката им.

Четете още: Фики става баща за трети път?