Алекс Богданска се стопи след развода, не прилича на себе си

31 август 2022 | 14:29
11691
3
Снимки: Instagram
3

Раздялата на Александра Богданска и ексцентричният Дани Петканов се отрази по различен начин на двамата. Може и да не го показва, но сърцето на Алекс е разбито, а наскоро тя сподели, че косата ѝ започнала да окапва. Тя пробвала различни методи за спиране на косопада, но засега нищо не помагало. Възможно е причината за падането на коса да е преживения стрес около раздялата със звездния репортер.


Красавицата смъкна към 10 кила и в момента тя изглежда изключително кльощава. Но това сякаш не я възпира и тя продължава стриктно да спазва строги хранителни режими, да гладува и спортува. А това очевидно не се отразява добре на косата ѝ. Чаровната Александра все пак намери начин да прикрие оредяването на хубавата си коса, като от известно време носи различни модели и цветове шапки.

Появиха се специалисти, които коментират, че шапките може да задълбочат проблемите ѝ, те не са препоръчителни, когато косата пада. Алекс обаче явно не се притеснява от тези мнения и продължава да ги носи и редува.


Четете още: Алекс Богданска танцува на яхта в Турция, но остава ли ѝ време за детето?

Още по темата

Коментари

3 Умната
  08 септември 2022 | 15:32 отговор
 

Тоя хербаризиран прилеп много може да мисли че чак да преживява. Моя целулит е с повече гънки от мозъка и. Като знаем как се омъжи за оня Кермит как да не се разведе, ама чак да се стопи......

 
2 Красито
  04 септември 2022 | 14:52 отговор
 

Ти пък за тоя ли се ядосваш бе Алекс ,за тоя ! Много смях

 
1 Иван
  04 септември 2022 | 14:50 отговор
 

Кво си се закахърила ,я се виж каква си сладурана , а ония грозник петканов може да мирише само подметките..цървул неземен мислещ се за маратонка...

 

Добави Коментар

Най-четени