Алекс и Дани хвърлиха бомба: Той не изкарвал достатъчно пари, а тя била егоистка!

Напоследък в публичното пространство се появиха слухове, че инфлуенсърското семейство Алекс и Дани Петканови са пред раздяла. Дани не присъстваше дори на тазгодишните коледни снимки. Двамата решиха да покажат на почитателите си истинската страна на отношенията си и качиха едночасово видео, в което споделят какви са неразбирателствата помежду им.

Да, бяхме скарани, заявиха двамата. А аз си признавам, че мислех как това е краят, сподели Алекс. С видеото тя и Дани обявиха новата си рубрика „Карти долу”, в която вече ще показват и не толкова розовите страни на брака и семейството си. Дани и Алекс се ожениха във "ВИП Брадър" през 2017 г. В началото на миналата година Александра роди момченце, което родителите за нула време превърнаха в Инстаграм звезда, публикувайки купища негови снимки.

View post on Instagram
 


Слуховете, че двойката се разделя тръгнаха, когато Лудия репортер качи в Инстаграм откровен пост. "Това не е кликбейт. В това видео ще дадем отговор на въпроса, който все по-често ни задават, а именно разделени ли сме двамата... Този въпрос е породен от факта, че напоследък не качваме съдържание заедно - нито снимки, нито видео. Наблюдателни хора са обърнали внимание и на други факти, които ние не споделяме, но по един или друг начин накланят везните в посока, че нещо в отношенията помежду ни куца. Като нормално семейство минаваме през различни състояния - на радост и на разочарования. Логично много по-често показваме добрата и ведра страна на нещата, като не акцентираме на проблемите или избирателно ги споделяме с широката аудитория. Карти долу е опит да бъдем максимално открити за нашите взаимоотношения, дори когато това е неприятно малко или повече за нас. Не знаем дали ще имаме други съвместни епизоди, както и не знаем дали пък това няма да бъде началото на любопитна поредица, която показва какво се случва в семейството без филтър и цензура.... времето ще покаже", гласи написаното от Петканов.

View post on Instagram
 

Част от разприте между двамата се дължат на това, че Алекс обвинява съпруга си, че не е амбициозен и не изкарва достатъчно пари, той - че тя е егоистка. Ходили на психотерапевт, но Дани спрял да посещава консултациите, защото не виждал смисъл в тях. Най-сериозният проблем между двамата се оказал апартамент в София, който Алекс решила да си купи сама, след като две години семейството събирало пари, но сега според съпруга й не бил подходящ момент за такава инвестиция.

"Аз нямам нищо на свое име. Ако ти утре си намериш по-млада жена или ми кажеш, че не искаш вече да живееш с мен, аз искам да имам къде да отида. Аз дори не съм от София", аргументира се Александра и обяснява, че имотът ще й даде сигурност, пък и тя имала възможност сама да си позволи покупката на жилището дори след разделянето на сметките с Дани. Моделката вече си харесала апартамент и изтеглила кредит, за да го купи.

View post on Instagram
 

"Ти разделяш семейството!", повтаря многократно Даниел, твърдейки, че по този начин съпругата му го принуждава да се чувства на гости и не смята, че е редно тя да предприема такива инвестиции, след като дълго време двамата обсъждали идеята за общо жилище, но в по-подходящ момент и без кредит от банка. Александра обаче се тревожи за бъдещето си, за това, че тепърва предстоят големи разходи с порастването на детето им Габриел и тя иска да е спокойна, че каквото и да стане с работата й вбъдеще, ще може да посреща нуждите и разходите на семейството - ще имат покрив над главите си и дори може да дават имота под наем. В началото на видеото Александра уточнява, че работи страшно много и не отказва ангажименти, защото знае, че "срокът на годност" на красивите жени е кратък и затова използва всяка възможност да работи и да изкарва пари. Дани пък намира за безмислено да се поемат много ангажименти и намира за излишно да работиш много за малко пари, като я съветва да си вдигне цената и да обръща повече внимание на семейството си.

View post on Instagram
 

В коментарите под публикацията голяма част от аудиторията подкрепя тезата на Дани и дори обвиняват Александра, че е меркантилна.