Алекс и Дани Петканови пак вбесиха феновете, "Ние ви плащаме почивките" пишат последователи

08 февруари 2021 | 10:57
14605
12
снимки: Instagram
12

Семейство Петканови не спират да изненадват последователите си като ту се разделят, ту се събират. Нещо повече - те истински подразниха аудиторията, след като ясно пролича, че поводът да споделят личните си семейни драми със света, е желанието да привлекат повече гледания и сензация. И едва след няколко дни публикуваха втори клип, с който потвърдиха, че остават заедно и взаимната им обич не се е изпарила. Разбира се и с тази публикация семейство Петканови успяха да спечелят немалко гледания. 

Към днешна дата двамата са на екзотична почивка, а съдейки по фотосите, които споделят, отношенията им са все така безоблачни. В момента Алекс и Дани са на почивка в Доминикана, а усмивките не слизат от лицата ми (поне на публикациите в социалните мрежи). Преди минути г-жа Петканова публикува и снимка, с която се "похвали", че е успяла вече и да изгори, тъй като не може да се нарадва на жаркото слънце.

Съвсем очаквано, те са отседнали в един от най-новите тузарски хотели, като цената на една нощувка там започва от 500 лв нагоре.

Известно е, че родните популярни личности обичат да пътуват из топлите страни по време на зимния сезон, но потребителите в мрежата заляха Алекс и Дани с поредната вълна от омраза, като ги обвиниха, че са отишли на скъпа почивка с парите, изкарани от многото гледания, които генерираха покрай драмата в отношенията им. Един от коментарите дори гласи:

инстаграм

„Почивката е платена с гледанията на видеата, в които уж се разделяхте?“. Но до момента никой от двамата не е дал отговор на въпроса, вероятно и няма да даде. Предполага се, че семейство Петканови не са платили за приказната си ваканция. Оказа се, че туристическа агенция е ангажирала Алекс и Дани да рекламират дестинацията и услугите на турагенцията. Ами, така - докато някои фенове им завиждат, те се пекат на плажа. Какво можем да кажем ние? Не им е зле, това е сигурно!

Четете още: Христо Стоичков се обясни в любов на своята красива Мариана

Още по темата

Коментари

2 мхм
  08 февруари 2021 | 12:42 отговор
 

тази още ли е жива мършата

 
1 w
  08 февруари 2021 | 12:07 отговор
 

в пролуката бих я чукал тази хубавица.

 

Добави Коментар

Най-четени