Алекс и Дани Петканови си клъцнаха носовете (подробности и снимки)

30 септември 2021 | 11:44
11884
4
Инстаграм
4

Алекс и Дани Петканови шокираха мрежата със снимка и признание, че изчезването им от социалните мрежи, се дължи на операция, на която са се подложили и двамата. Едновременно.

Оказва се, че инфлуенсърите са взели решението да си направят така модерната напоследък ринопластика. Интервенция, с която почти всяка фолкзвезда се похвали миналата година.
 

"С Дани се подложихме на ринопластика ЗАЕДНО! Това беше и причината за нашето отсъствие последно време. Благодаря на Господ, че сме здрави и всичко мина добре! Скоро ще можем да прегърнем нашия малък Габриел, който ни чака вкъщи!", пише Алекс към снимка с Дани, на която се виждат частично резултатите от операцията, която очевидно е била доста скоро.

Операцията е била при специалисти в Турци. Във видео двамата споделят, че и други техни известни приятели се подложили на корекции при същия доктор и били много доволни от резултатите.
 

Семейството се чудило дали да се подложи на операцията почти година. Консултациите започнали през 2020 година, а Алекс сподели, че искала да има нос, който изглежда естествено, а не чип, както сега е модерно. Имала е изкривяване на външната преграда, което личало и това била една от причините за исканата промяна.

Операцията е минала повече от успешно и за двамата, които били с пълна упойка. Във видеото двамата показват всеки един момент от консултациите и техните притеснения, до самата операция.

Преди време Дани Петканов беше в Турция за присаждане на коса (в друга клиника), но резултатите май не бяха много добри.

Още по темата

Коментари

4 Рашид
  01 октомври 2021 | 20:40 отговор
 

По-гнусна двойка натрапчиво комплексари няма....ГНУСАРИ!

 
3 пхахаахха
  30 септември 2021 | 14:16 отговор
 

а тия кои бяха?

 
2 ще
  30 септември 2021 | 14:06 отговор
 

ще и надуя корема на тая

 
1 Бивш от НСГП
  30 септември 2021 | 11:49 отговор
 

Весела Георгиева, а баба Яга и водеща на "тази сутрин" по "бТВ", че тя кога ще си клъцне неговия уди кълвач.

 
 
Бивш от НСГП
30 септември 2021 | 11:52

Весела Георгиева, че тези аляви ги остави на мира, но баба Яга и водеща на "тази сутрин" по "бТВ" е нещо плашещо. Да, ще кажем, че това е нейния чар ама не точно така.

 
Бивш от НСГП
30 септември 2021 | 11:56

Весела Георгиева, че водещата на сутрешния и утринен блок по "БНТ 1" е замесена от съвсем различна мая. Голям сладур е откъдето ще да я погледнеш.

Добави Коментар

Най-четени