Автор
Весела Георгиева

Алекс и Дани Петканови си клъцнаха носовете (подробности и снимки)

Алекс и Дани Петканови шокираха мрежата със снимка и признание, че изчезването им от социалните мрежи, се дължи на операция, на която са се подложили и двамата. Едновременно.

Оказва се, че инфлуенсърите са взели решението да си направят така модерната напоследък ринопластика. Интервенция, с която почти всяка фолкзвезда се похвали миналата година.

View post on Instagram
 

"С Дани се подложихме на ринопластика ЗАЕДНО! Това беше и причината за нашето отсъствие последно време. Благодаря на Господ, че сме здрави и всичко мина добре! Скоро ще можем да прегърнем нашия малък Габриел, който ни чака вкъщи!", пише Алекс към снимка с Дани, на която се виждат частично резултатите от операцията, която очевидно е била доста скоро.

Операцията е била при специалисти в Турци. Във видео двамата споделят, че и други техни известни приятели се подложили на корекции при същия доктор и били много доволни от резултатите.

View post on Instagram
 

Семейството се чудило дали да се подложи на операцията почти година. Консултациите започнали през 2020 година, а Алекс сподели, че искала да има нос, който изглежда естествено, а не чип, както сега е модерно. Имала е изкривяване на външната преграда, което личало и това била една от причините за исканата промяна.

Операцията е минала повече от успешно и за двамата, които били с пълна упойка. Във видеото двамата показват всеки един момент от консултациите и техните притеснения, до самата операция.

Преди време Дани Петканов беше в Турция за присаждане на коса (в друга клиника), но резултатите май не бяха много добри.