Алекс Петканова отвя Ни Ло в Инстаграм: Вижте колко печелят родните инфлуенсъри

По подобие на колегите си от цял свят, и родните инлуенсъри не могат да се оплачат от липса на внимание и съответно от добре набъбнал джоб.

Там е работата, че само с една снимка на продукт в ръцете си и кратък текст към нея, те си докарват завидна сума пари, за която лекари и университетски преподаватели могат само да мечтаят.

View post on Instagram
 


Ето защо не е никак учудващо, че всяка втора манекенка, артист или друга звездна личност са готови на всичко, за да привличат още и още последователи. Колкото повече са те, толкова по-голям е шансът им да печелят от реклама.

Нека да видим кои са т.нар. инфлуенсъри у нас, които успяха да се наложат в социалните мрежи и чиито тлъсти хонорари в-к „Галерия“ публикува на страниците си.

И така, към момента най-големият печалбар, който дължи високия си стандарт на живот именно на този тип работа, е моделът Алекс Петканова.

View post on Instagram
 

С по два бона за един пост в Инстаграм и по 500 за стори, жената на Лудия репортер отвява по приходи досегашния първенец в класацията – Николета Лозанова, която пък за публикация получава по 1500 лв. Възможно е втората позиция на бившата плеймейтка да се дължи на това, че в последно време по-често отказва да рекламира каквито и да било продукти, разчитайки повече на своя козметичен бранд, който отскоро развива, при това доста успешно.

На трето място е фитнес-инструкторката Биляна Йотовска, която прибира 1200 лв. за един пост и стори в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Следват я „Мис Силикон“ 2013 Джулиана Гани, Евгения Джаферович и Златка Димитрова, които се задоволяват и с 1000 лв. за пост.

С най-ниски хонорари сред звездните дами у нас са „Мис България“ 2015 Марина Войкова с по 400 лв., Ася Капчикова с по 300 лв. и Лили от „Биг Брадър“ с по 200 лв. на пост и стори в Инстаграм.

Сред мъжете с най-дебела пачка може да се похвали готвачът Лео Бианки. За един пост и стори в Инстаграм той взима 1500 лв. Ако същите са споделени и във Фейсбук, цената се вдига на 2200 лв.

Най-търсен от различните брандове след видния готвач е актьорът Калин Врачански. За да рекламира продуктите им в Инстаграм, те му плащат за пост и стори по 1200 лв., а във Фейсбук – по 1500 лв.

Хилядарка за една публикация пък прибира актьорът Наум Шопов-младши. Ако на снимката е в компанията на любимата си – Теа Минкова, цената му скача почти двойно.

По-скромно от първите двама го дава танцьорът и риалити звездата Наско Месечков. Той прибира едва 400 лв., които получава срещу няколко поста и сторита в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Четете още: Алекс Петканова се гушка с нов приятел (снимки)