Звездната двойка Алекс и Дани Петканови често обича да си подарява романтични мигове, особено когато има специален повод. Още вчера двамата се похвалиха на какво красиво място са прекарали няколко дни, а причината за това пътешествие е бил рожденият ден на Даниел.

Оказа се, че красивата му съпруга и майка на първородния му син е организирала страхотна изненада, с която да отбележат празника - нощ в къща от балон, намираща се до къмпинг Синева в Згориград.

View post on Instagram
 

Огромният балон е прозрачен, което позволява на двойката да се наслаждава на уникалната природа, накъдето и да обърне поглед. През последните месеци балоните определено успяха да изместят палатките и все повече любители на къмпинга залагат на тях. Със сигурност сега, след като и Дани, и Алекс споделиха уникални кадри от преживяването си, интересът към къщите-балони ще нарасне още повече.

"Това място наистина е вълшебно! Представяте ли си, ако всеки си живееше в собствен балон и си гради свой собствен мини свят там?", написа Алекс до една от разкошните си снимки.

View post on Instagram
 

Дани също реши да се похвали с невероятния жест, с който го е зарадвала любимата му. Ето какво сподели той:

View post on Instagram
 

И ние не бихме отказали няколко дни, прекарани в един от тези балони. Прекрасна идея за подарък, Алекс!