Алекс Петканова подари на Дани нощ в балон

10 септември 2020 | 16:01
4363
1
снимки: Instagram
1

Звездната двойка Алекс и Дани Петканови често обича да си подарява романтични мигове, особено когато има специален повод. Още вчера двамата се похвалиха на какво красиво място са прекарали няколко дни, а причината за това пътешествие е бил рожденият ден на Даниел.

Оказа се, че красивата му съпруга и майка на първородния му син е организирала страхотна изненада, с която да отбележат празника - нощ в къща от балон, намираща се до къмпинг Синева в Згориград. 

Огромният балон е прозрачен, което позволява на двойката да се наслаждава на уникалната природа, накъдето и да обърне поглед. През последните месеци балоните определено успяха да изместят палатките и все повече любители на къмпинга залагат на тях. Със сигурност сега, след като и Дани, и Алекс споделиха уникални кадри от преживяването си, интересът към къщите-балони ще нарасне още повече.

"Това място наистина е вълшебно! Представяте ли си, ако всеки си живееше в собствен балон и си гради свой собствен мини свят там?", написа Алекс до една от разкошните си снимки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I woke up in a fairytale...

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on

Дани също реши да се похвали с невероятния жест, с който го е зарадвала любимата му. Ето какво сподели той:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вчера имах рожден ден Станах на 34 години и жена ми реши да ме изненада. Заведе ме на тайно място, за да прекараме 48 часа в къща-балон под звездите. Детективите от @gosport.bg отново бяха един ход напред, знаейки локацията и че имам повод и ме издокараха с тези леки, удобни и много атрактивни гуменки на Adidas от серията Originals. Мислите ли, че гуменки стоят добре на костюм? Аз съм изненадан, но комбинацията ме изкефи много

A post shared by Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) on

И ние не бихме отказали няколко дни, прекарани в един от тези балони. Прекрасна идея за подарък, Алекс! 


 

Още по темата

Коментари

1 кажи чесно
  12 септември 2020 | 20:44 отговор
 

Ех тези рекламки уж подарак но платненките са важни хаххххххххха

 

Добави Коментар

Най-четени