Алекс Петканова показа белег от силиконовия бюст (снимка)

Алекс Петканова винаги се старае да изглежда перфектно и никога не сме я виждали извън обичайната за нея топ форма. Дори след като даде живот на първородния си син, тя стопи натрупаните през бременността килограми буквално за седмици. Алекс обаче не крие, че тялото ѝ е перфектно не само заради усилените тренировки и строгия хранителен режим, но и заради пластичните корекции, които е правила по себе си.

View post on Instagram
 

Съпругата на Лудия репортер е откровена, че се е подлагала на две операции за увеличаване на бюста и в момента в гърдите си има общо 900 кубика силикон. Вероятно Петканова е прибегнала до пластичната хирургия, не само за да повдигне собственото си самочувствие, но и защото с по-голям бюст би рекламирала бельо и бански доста по-успешно.

В момента Алекс и Дани са на почивка в Доминикана и моделката се възползва от малкото свободно време, за да отговори на някои въпроси от почитатели в Инстаграм. Единият от тях бе: "Кой е най-големият минус на силиконовия бюст?". На това питане красавицата отговори повече от изчерпателно, като дори приложи и снимков материал.

Алекс сподели, че най-неприятният момент са белезите, които тя все още има, макар и от тази интервенция да са изминали цели шест години. Петканова сподели, че това е единственият недостатък на силиконовия бюст, с който се е сблъскала.

Четете още: Николета Лозанова сложи червило на Сами Хоссни