Автор
Весела Георгиева

Алекс Петканова показа, че още е с мъжа си

Александра Петканова опроверга слуховете от последните дни, че пак се е разделила с мъжа си. Манекенката показа домашна фитнес тренировка със сина си Габриел, а на заден план се вижда съпругът й.

Той носи фланелка с надпис „бунт“, но очевидно не се бунтува срещу домакинските задължения в баровската къща в затворения комплекс край София, видя Hotnews.bg.

Семейството периодично пуска фитила, че приключва, но след това скоростно се събира с цел да прилапа нов спонсор, който да рекламира чрез тях в социалните мрежи. Помните колко протяжно беше късането им заради това, че не могат да разделят апартамента и да се разберат кой носи повече пари в семейството им.

View post on Instagram
 

В началото на годината лудият репортер Даниел Петканов намекна, че в живота му предстоят големи промени и заяви, че се надява всичко да е за добро.

Той не разкри повече, но една от версиите е, че той и моделката са се разделили. Намеците в тази насока не липсват. Последната им обща снимка е чак от началото на декември миналата година. Тогава те са се снимали с доктора, който им направи прословутите ринопластики.