След като пуснаха своето доста шокиращо видео в TikTok от плажа, на което се вижда само дупето на Алекс в близък план, от което се сипе пясък, сега младото семейство пак шашна своите почитатели.

Всички станахме свидетели на драмата, разиграла се между Алекс и съпруга ѝ - Дани, която стана повод и да се заговори за развод между двамата. Тогава феновете ги обвиниха, че използват личните си отношения, за да трупайт лайкове, които след това "осребряват" с добре платени реклами в блога си и в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Е, винаги има още накъде. Това стана ясно след последното изказване на Петканова. То бе в отговор на въпрос от неин почитател, писа Lupa. последовател на Петканова я попита какво се е случило все пак с прословутия апартамент, заради когото щяха да се развеждат с Дани.

"Направих компромис и записах апартамента на името на сина ни Габриел. Така приключи казусът. С компромис от моя страна", заяви гордо красавицата. Но този ѝ отговор ѝ спечели нова вълна от възмущение от страна на феновете.

"Какъв компромис? Та това ти е дете! Повечето родители работят цял живот, за да оставят нещо на наследниците си, ти си била направила компромис. Ужас!", възмути се почитател на красавицата.