Алекс Петканова шашна фенове с това изказване

17 февруари 2021 | 10:37
10332
4
Инстаграм
4

След като пуснаха своето доста шокиращо видео в TikTok от плажа, на което се вижда само дупето на Алекс в близък план, от което се сипе пясък, сега младото семейство пак шашна своите почитатели

Всички станахме свидетели на драмата, разиграла се между Алекс и съпруга ѝ - Дани, която стана повод и да се заговори за развод между двамата. Тогава феновете ги обвиниха, че използват личните си отношения, за да трупайт лайкове, които след това "осребряват" с добре платени реклами в блога си и в социалните мрежи. 

Е, винаги има още накъде. Това стана ясно след последното изказване на Петканова. То бе в отговор на въпрос от неин почитател, писа Lupa. последовател на Петканова я попита какво се е случило все пак с прословутия апартамент, заради когото щяха да се развеждат с Дани.

"Направих компромис и записах апартамента на името на сина ни Габриел. Така приключи казусът. С компромис от моя страна", заяви гордо красавицата. Но този ѝ отговор ѝ спечели нова вълна от възмущение от страна на феновете."Какъв компромис? Та това ти е дете! Повечето родители работят цял живот, за да оставят нещо на наследниците си, ти си била направила компромис. Ужас!", възмути се почитател на красавицата.

Още по темата

Коментари

4 Рашко
  28 февруари 2021 | 05:19 отговор
 

Боже по-грозен и нагъл смешник от тоя НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!

 
3 Кико
  17 февруари 2021 | 13:31 отговор
 

Е,АЙДЕ, ВЕЧЕ СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ САМО ЗА ТАЯ ШАНТОНЕРКА,ДЕ!?

 
2 :)
  17 февруари 2021 | 13:03 отговор
 

ако не беше жена щях да ти кажа да ти *ба п*тката майчина парцал такъв...но няма да го кажа, само ще кажа че много сте жалки с това келеме петканов, ама много :)

 
 
:(
20 февруари 2021 | 12:55

:) Tи пък си по-голямо келеме я ти да си *беш п*тката майчина

1
  17 февруари 2021 | 12:46 отговор
 

"прословутия апартамент, заради когото щяха да" - леле, въпросният апартамент явно е жив, диша, говори, а ако е пълнолетен може и шофьорска книжка да изкара! Браво, бе! Ашколсун... Не виждате проблем с приписването на апартамента, защото сте твърде късогледи (тъпи), ами ако има други деца, те ще са лишени от въпросното съкровище (а именно - жив апартамент, както вече разбрахме от горенаписаното)

 

Добави Коментар

Най-четени