Алекс Петканова заведе малкия Габи на море. Абе къде е татко Дани?

11 май 2021 | 12:01
5876
4
Инстаграм
4

Александра Петканова и нейният любим Даниел май официално заровиха томахавките. Двойката успя да реши своите финансови и жилищни драми, станали достояние на всички благодарение на социалните медии, и вече се радва на семейна хармония.
 

Но... дали всичко наистина е наред в семейството на блогърите? Прекрасната Алекс сподели няколко снимки, на които се вижда, че тя и Габриел са на море. Текстът към фотосите гласи "С деца на море".

Тате Дани обаче не присъства на кадрите. И съвсем естествено феновете задават въпроса "Защо без Данката?".Възможно е Даниел Петканов просто да има работен ангажимент, коментират приятели на семейството блогъри и влогъри. Дано е така! Че аман от драми!

Още по темата

Коментари

4 PETИНА
  14 май 2021 | 12:10 отговор
 

Карала е рахит.ОСТАНАЛИ СА ПИЛЕШКИТЕ И ГЪРДИ.Това е от липсата на витамин Д.Чудното е що за герои са,като двойка.Талант ли,хубост ли....Сигурно се плаща скромно,за да се задържа някакъв рекламен интерес за рекламодателите.

 
3 какво е това
  12 май 2021 | 14:23 отговор
 

какво е това габи- мъжко ли е, женско ли е, или от третия пол???

 
2 Е.бал съм я като ученик
  11 май 2021 | 20:10 отговор
 

Колко пъти да ви казвам, че Алекс съм я праскал в мазето на блока в Благоевград. Дълбоката й и много широка п.утка смърди яко. Иначе го гълташе са се тащаците докато почвапе да се клечи, оа, оа! Циците й беха малки и криви, а и имаше косми по тях! Айде не ми я бутайте през ден тая грозница! Сещам се само като съм сам и съм много пиян!

 
1 Aleks
  11 май 2021 | 16:50 отговор
 

Aleks e super groznica. Petkanov oshte po grozen. Neznaq kakvo se obrashta vnimanie na dvoika groznici koito gledat da manipolirat horata sas svoi vidiq.

 
 
хахаха
12 май 2021 | 08:27

видия :D :D :D :D

Добави Коментар

Най-четени