Автор
Теодор Муховски

Алекс Сърчаджиева нападна и обсипа с обиди Емили Тротинетката (ВИДЕО)

Алекс Сърчаджиева участва в "При Тото", където разговаряха за нейния живот и кариера. Тя направи поразителни признания за нея, баща си, майка си и Иван Ласкин, които трогнаха цяла България.

Но когато разговорът стигна до поведението на Емили Тротинетката, актрисата не се сдържа и грубо започна да я напада. Поводът за това беше последната скандална проява, на която Емили, заедно с Тошо Куката и Чеченеца, влачеха по земята дете със специални потребности на каишка в столичен МОЛ.

View post on Instagram
 

"Докога в тази държава ще се занимаваме с Емили Тротинетката? Как ще вържеш човешко същество на каишка? Какъв изрод трябва да си? Ти си извратен, ненормален психопат, който трябва да бъде заключен завинаги", не се сдържа Алекс.

И не скри възмущението си от действията на Даниел, което е истинското име на Емили, и всички скандали, които той сътвори в последно време. "Има някакви лечебни заведения. Вкарваш го вътре и го лекуваш", продължи с ярост актрисата.

Този път тя бе толкова красноречива и директна, че гневните ѝ думи тепърва ще провокират реакциите в социалните мрежи. Сърчаджиева е меко казано гневна, че се обръща такова голямо внимание на "изрод, който връзва човешко същество на каишка".