Алекс Сърчаджиева разказа за ужаса в Игри на волята

26 април 2021 | 13:15
12441
2
снимки: Instagram
2

Алекс Сърчаджиева е от силните жени, пред които животът често поставя различни тежки препятствия. Актрисата, която днес е самотна майка и звезда в театъра и на малкия екран, обаче продължава дните си с високо вдигната глава въпреки всички трудности. 

Едно от последните изпитания, които ѝ поднесе съдбата, бе ангажиментът ѝ в риалити шоуто "Игри на волята". Припомняме ви, че преди близо година актрисата бе освободена от продукцията, като стана ясно, че това се е случило по крайно неприятен и неуважителен начин. Сърчаджиева е отнесла доста обиди от екипа на предаването, въпреки че тя е вършела работата си съвестно и без претенции. А ето какво сподели самата актриса по темата пред "Ева":

"Игри на волята“ беше зверска машина, огромно натоварване. Всеки божи ден от сутрин до вечер, на 40 градуса. Нито пиеш вода, нито ядеш. Особено като започнахме да снимаме по два епизода на ден, а в един период – и по три, водех и коментарни студиа. Изобщо не знаех къде се намирам и какво се случва с мен – прибирам се в 5 ч. в хотела, в 6, 30 отново трябва да съм на крак. Като войник. В работата си съм войник. Много държа на точността. Така съм възпитана от майка ми и мисля, че така трябва да бъде“.

Радо Тушев, който е сред продуцентите на "Игри на волята", сподели във фейсбук пост как Алекс е била многократно обиждана, а след това "изхвърлена като парцал" от продукцията, без тя да е заслужила подобно отношение, по какъвто и да било начин. Той завърши публикацията си, като я окуражи и сподели, че тя е най-добрата и я обича. Малко по-късно обаче Тушев скри публикацията си. 

Четете още: Мария показа бебето (снимки)Още по темата

Коментари

2 ПРОРОКА
  26 април 2021 | 15:32 отговор
 

КОЙТО Е ИСТИНСКИ ХРИСТИЯНИН ИЛИ ИСТИНСКИ МЮСЮЛМАНИН,ДА ВЗЕМЕ КАКВОТО ОРЪЖИЕ НАМЕРИ И ДА ЗАПОЧНЕ ДА ИЗТРЕБВА КУЧЕТАТА !!! БОЖИЯ ГНЯВ ИДВА НА ЗЕМЯТА И НЯМА ДА ПОЩАДИ НИТО ЕДИН ПРИЯТЕЛ И СЪУЧАСТНИК НА КУЧЕШКИЯ РОД !!! ИМАТЕ ЕДИН МЕСЕЦ !!!

 
1 Дени
  26 април 2021 | 14:37 отговор
 

От така написаното не разбрахме какво е толкова ужасно.....?

 

Добави Коментар

Най-четени