Александър от Игри на волята вбеси зрителите, направи нещо непростимо

Най-екстремното риалити, "Игри на волята", вече тече с пълна сила, а зрителите не спират да следят с интерес всеки епизод и всяка ожесточена битка.

Феновете на шоуто все още се лутат измежду участниците, за да изберат своя фаворит, но определено започна да си проличава към кого няма да изпитват големи симпатии. Засега черната овца се очертава да е Александър, който показа негативни качества в снощния епизод. По време на битката, която беше за територия, в която победители бяха Бойците, въпреки че имат двама играчи аут, след като учителката Елия не успя да се пребори за оставане в шоуто, а Мани се оттегли от надпреварата заради тежка крампа.

View post on Instagram
 

На второ място останаха Шампионите, а на трето Приключенците. По време на битката, която всеки отбор мечтае да спечели цяла седмица, се случи инцидент, заради който Елена пренебрегна егото си и желанието за победа и помогна на съперницата си Семира, която бе изпаднала в доста труден момент.

Зрителите и съотборниците на Елена определено одобриха постъпката ѝ, защото тя бе спортсменска и човечна. Един човек от отбора обаче беше крайно недоволен от добрината ѝ и я окуражаваше да не подава ръка на Семира, а да продължи, защото така шансовете да спечели ключа от Резиденцията се увеличават. Това бе Александър, който от самото начало успя да подразни зрителите със завидното си самочувствие. Сега обаче те го нападнаха заради крайно егоистичния му подход към играта:

View post on Instagram
 

Напомняне към Александър - освен стремеж да победиш и да отидеш в "къщата", както сам нарече резиденцията, понякога е редно да възпитаваш у себе си качества като емпатия, човечност, съчувствие и спортсменство" и "Тая бабичка... Не заслужава внимание. Надявам се на следващ съвет да изритат перчема. То бива бива игра, ама преди всичко сме човеци", са само част от негативните коментари от вбесени зрители по адрес на амбициозния участник.

Четете още: Уау! Вижте колко е красива дъщерята на президента Радев по бански (снимки)