Автор
Весела Георгиева

Александър Сано проговори за ужасния инцидент с доведения си син, наследникът на Карамански

Александър Сано проговори за пръв път публично за тежкия пътен инцидент, който доведеният му син Иво Карамански-младши претърпя в края на месец септември миналата година в Холандия.

В студиото на Би Ти Ви Сано потвърди, че 25-годишният наследник на съпругата му Нели Атанасова от предишната ѝ връзка е катастрофирал, понеже е заспал от умора зад волана, след което е изгубил контрол над личното си превозно средство, с което е пътувал към града, където следва висшето си образование, пише dir.bg.

Звездата от "Диви и щастливи" сподели, че семейството му все още минава през последствията от трагедията, но вече е на финалната права, тъй като по думите му чисто медицинските неща са приключили.

View post on Instagram
 

"Сега предстои, както Иво се шегува, окончателно да го направим Робокоп", разказа Сано, уточнявайки, че вследствие на злополуката младият мъж е загубил лявата си ръка от китката надолу. "Това е не драматично, а трагично. Слава Богу, той е жив и здрав, но по същото време мой много близък приятел и колега - Ангел Генов, си замина абсолютно изненадващо. Много ми е тежко, защото покрай случилото се със сина ми не успях да го изпратя... Клиширано е, но животът наистина е особен, има много трудни моменти и всички сме за кратко тук", каза той.

View post on Instagram
 

Сано разкри, че е започнал отново да се усмихва, когато е минала последната операция на Иво. Тогава хирургът, извършил процедурата, отишъл при него и го поздравил, тъй като за своята дългогодишна практика не бил срещал друг млад човек като сина му, който да премине през нещо подобно с такава смелост, запазвайки позитивната си нагласа.

"За щастие, технологиите много са напреднали. От няколко години се предлагат бионични ръце, които могат да бъдат командвани чрез импулсите на мускулите. Някои хора могат да си върнат функционалността на крайника до 80-90%", каза Александър, който заключи, че е най-важно Иво да бъде жив и здрав, а всичко останало ще бъде наред.