Алесандра Амброзио в супер гореща фотосесия от плажовете на Малибу

Алесандра Амброзио откри летния сезон с гореща фотосесия. Дългокраката изкусителка украси с изящното си тяло не една, а цели четири корици на сп. Elle, предназначени за различни страни по света.

View post on Instagram
 

Явно 39-годишната бразилка изобщо не си е губела времето по време на карантината и вместо да си седи кротко у дома, се е отдала на активна работна дейност.

View post on Instagram
 

За да ни покаже как е прекарвала времето си по време на извънредното положение, Алесандра сподели в Инстаграм кадри, от които всеки мъж би загубил ума и дума. На тях моделът се появява в различни плажни облекла, позирайки на фона на обезлюдените плажове на Малибу, Калифорния.

View post on Instagram
 

От банските, с които я виждаме на снимките, особено силно впечатление прави червено-розовият цял бански на Versace с любимия на марката принт от джунглата. Припомняме, че същият миналата година присъстваше върху 80% от тоалетите на модната къща по време на Седмицата на модата в Милано.

View post on Instagram
 

Освен от крайбрежната ивица на Тихия океан, Амброзио обича да събира тен и от двора на къщата си в Санта Моника. Там тя често плува в басейна на имота си в прегръдките на своя любим.

View post on Instagram
 

Неотдавна пък красавицата сподели и видео, на което се забавлява в компанията на двете си деца - Аня и Ноа.

View post on Instagram
 

Четете още: Еха! Дъщерята на Гала показа голи бедра и ето какво най-много харесва в тях