Автор
Люблена Папазова

Алисия не успя да спаси Цецо от изгонване в Брадъра

Журналистката Албена Вулева, която завърши шеста в Биг Брадър и гримьорът Цецо Андреев са последните изгонени от къщата на Биг Брадър преди големия финал в понеделник. Двамата си тръгнаха за радост на Никита Джонсън, която се спаси от изгонване с рекорден вот зрителско одобрение и очевидно има всички шансове да бъде новата любима звезда на България. В защита на Цецо тази вечер се изяви попфолк дивата Алисия, след като миналия път той бе защитаван от Преслава.

Дори най-известните имена в лекия жанр обаче не можаха да спасят гримьора, както и устата журналистка, която бе защитавана от дизайнерката Мегз. Алисия даде всичко от себе си, за да брани съквартиранта, облечена в стилна черна рокля с черна шапка и дори проговори за издънката, при която хвана тогавашното си гадже Валери Божинов със Златка Райкова. Тя коментира, че случилото се е отдавна минала история, която не бива да се изтупва от нафталина.
Дори след излизането си Албена продължи да напада Никита, която обяви за провалена участничка в предаването. След днешния епизод за победата остават да се борят Златка с Благой, Никита, Станимир Гъмов и Wosh, а кой ще грабне победата ще стане ясно в понеделник.

Четете още: Златка Райкова направи 4 теста за бременност в Къщата на "Биг Брадър"