Алисия упорито крие личния си живот и затова почитателите й бяха много изненадани от снимка на стори в инстаграм, на която тя е в обятията на мъж. Близостта между двамата е очевидна, но зад интимната снимка се крие желанието на певицата да рекламира своята модна марка със спортни дрехи и бельо. Тя се превърна в моделиерка в началото на лятото, а тоалетите й са непосилни за джоба на обикновената българка. Това разбра и самата певица, която обяви яко намаление за повечето си артикули. Ако допреди дни една тениска излизаше 159 лева, а къс халат-269, сега цените са намалени на една трета.

Така боди може да се купи за нормалните 39 лева, а не за 129 лева, колкото струваше при пускането на колекцията. Въпреки високите цени обаче част от моделите на Алисия се радват на много купувачи и спортните комплекти за 120 лева са изчерпани. Изпълнителката пусна своята марка през лятото, а съдружник в начинанието й е съпругата на Любо Чука – Димка Шаламанова. Една от манекенките, които рекламират колекцията на Алисия е Диляна Попова. Като манекенка се изявява и самата Алисия, при това с мъжа до себе си.

Според запознати бившата на футболиста Валери Божинов живее с новата си изгора и била насърчена от него за новото си бизнесначинание. Тя никога публично не е говорила за връзката си с Бирмата, а след раздялата с Ники Михайлов спря да коментира и него. В последните години името й е свързвано с бизнесмена Симеон Филипов.

Четете още: Алисия показа новите си силиконки