Алисия показа с гордост новите си придобивки - силиконов бюст, с който изпълнителката се е сдобила по време на дните на изолация.

Фолкдивата се е тунинговала по време на пандемията и е сложила доста по-големи импланти, пише „Уикенд”. Според източници на изданието певицата се била подложила на тази интервенция при столичен хирург срещу сумата от 12 000 лева.

View post on Instagram
 

Снимките ѝ в социалните мрежи, на които певицата пъчи увеличените кубици в пазвата, потвърждават новината, допълват още от медията.

С операцията Алисия се надявала да задържи интереса на любимия си Симеон Филипов и той да не се заглежда по други жени, твърди източник пред вестника.

View post on Instagram
 


С младия бизнесмен Алисия има връзка от две години. Най-вероятно именно Филипов е платил новия силикон на Алисия, предполагат от изданието.

Присъстващи на една от последните ѝ изяви на сцената пък издали още, че Ася, както е истинското име на певицата, през цялото време си повдигала горнището на роклята.

Факт е обаче, че след като се събрала с богаташа, Алисия осезаемо намалила участията си и вече не държала толкова на кариерата си, а мисела за семейство.

Симеон Филипов се занимава с недвижими имоти. Заради доброто си финансово състояние от години е спряган за един от най-ухажваните ергени в София. Из фолксредите се шушукало пък, че именно той стои зад решението на гласовитата си половинка да увеличи гръдната си обиколка.

View post on Instagram
 

Четете още: Няма празно: Анита на Рачков си показа татусите